راه های ارتباطی :

آدرس: تهران، پایین تر از میدان جمهوری، برج اداری سهیل

شماره های تماس:

66859216 – 66859220

09129618292

اسید مالئیک کدمرک 800380

اسید مالئیک کدمرک 800380

ماده اسید مالئیک کدمرک 800380 یک ترکیب آلی دی کربوکسیلیک اسید(دارای دو گروه کربوکسیل) است که از یک گروه اتیلن و دو گروه کربوکسیلیک اسید تشکیل شده است. مالئیک اسید در آب محلول است و با آب زدایی به مالئیک انیدرید و با هیدراتاسیون به مالیک اسید تبدیل می شود.

نقطه ذوب مالئیک اسید در محدوده 144 – 130 درجه سانتیگراد است که در سه محدوده قرار دارد:نقطه ذوب 139 – 138 درجه سانتیگراد وقتی از آب کریستال تشکیل شده باشد، نقطه ذوب 135 – 130 درجه سانتیگراد وقتی از الکل کریستال شود و نقطه ذوب 144 در هوا. نقطه جوش نیز در حدود 138 درجه سانتیگراد گزارش شده است، یعنی دمایی که در آن مالئیک اسید تجزیه می شود. در این دما، مالئیک اسید ایزومراسیون شده و به اسید فوماریک تبدیل می شود. فشار بخار اسید مالئیک در دمای 25 درجه سانتیگراد، تقریبا 22 ثانیه گزارش شده است.

محصول اسید مالئیک کدمرک 800380 یکی از محصولات کمپانی مرک آلمان است که توسط شرکت دانش پژوهان شیمی وارد و به دست مصرف کنندگان می رسد.

مشخصات محصول :

نام ماده : اسید مالئیک
فرمول شیمیایی : C4H4O4
جرم مولکولی : 7/116. گرم بر مول
چگالی : 59/1 گرم بر میلی لیتر
نقطه ذوب : 135 درجه سانتیگراد
کشور سازنده : آلمان

کاربرد یک

مالئیک اسید در طبیعت به طور فراوان یافت می شود و یک اسید آلی غالب در بسیاری از میوه ها و توت ها می باشد. در حیوانات، این ماده نقش مهمی در متابولیسم کربوهیدرات ها و در تولید انرژی برای فرایندهای سلولی ایفا می کند. این محصول در حضور کاتالیست های رزین تبادل کاتیونی با اتانول واکنش استری شدن انجام می دهد و دی اتیل مالئات تولید می کند. مالئیک اسید در حضور یون های سریک و برومید، به اسید فرمیک تبدیل می شود و با استایرن واکنش کوپلیمریزاسیون می دهد.

ماده فوق یک واسط شیمیایی چند کاربردی است که در صنایع مختلف به عنوان جزء سازنده عطر، تنظیم کننده pH در مواد آرایشی بهداشتی و… استفاده می شود. به عنوان تنظیم کننده pH مالئیک اسید در غلظت های پایین در فرمولاسیون محصولات آرایشی بهداشتی استفاده می شود. همچنین در تولید رزین های مصنوعی، رنگ ها، کتان ها و ابریشم استفاده می شود.

کاربرد دو

  • این ماده در تولید بافر تری مالئات و بافر سدیم مالئات استفاده شده است.
  • برای سنتز هیدروژل های آکریلامید/مالئیک اسیداستفاده می شود.
  • مالئیک اسید می تواند به عنوان ماده پیشرو برای تولید افزودنی مواد غذایی استفاده شود.
  • مالئیک اسید، پوست و چشم را به شدت تحریک می کند و حتی منجر به آسیب به چشم می شود.
  • تنفس مالئیک اسید موجب تحریک بینی، گلو و ریه ها می شود.

دیگر کاربردهای مالئیک اسید

  •  یکی از کاربردهای وسیع اسید مالئیک، استفاده عمده آن در نوشیدنی های خشک، نوشابه گازدار، ژله و … می باشد. این ماده طبیعی شیرین و مطلوب به نوشیدنی ها و مواد خوراکی می دهد. از این رو نه به عنوان یک قند مصنوعی، بلکه به عنوان یک طعم دهنده به مواد خوراکی اضافه می شود.
  • اسید مالئیک مانند یک ماده نگهدارنده عمل کرده و در بسیاری از آبمیوه ها و آب نبات های تولید شده مصنوعی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • از این ماده به عنوان نگهدارنده و ضد فساد شدن در روغن ها و چربی ها اضافه می شود. روغن ها از جمله موادی هستند که بر اثر گرما اکسید می شوند. استفاده از مالئیک اسید از روند آن جلوگیری می کند.
  • اسید مالئیک یک ماده واسطه می باشد، که به صورت گسترده در صنعت عطر سازی کاربرد دارد.
  • این ماده به عنوان تنظیم کننده pH در مواد آرایشی و بهداشتی استفاده دارد. قابل ذکر است باید از این ماده در غلظت پایین استفاده کرد. زیرا استفاده در سطح گسترده ، خود باعث پایین آمدن سطح pH شده و موجب آسیب رساندن به پوست می شود.

کاربردهای غذایی و بهداشتی

  • در تهیه خمیر دندان برای سفید کردن دندان کاربرد دارد.
  • از دیگر کاربردهای مالئیک اسید می توان به تولید رزین های مصنوعی اشاره نمود.
  • استفاده در تولید رنگ ها، پارچه های کتانی و ابریشم است.
  • استفاده در تولید حشره کش ها.
  • این اسید آلی را با آب مخلوط کرده و آنرا بر روی سطح گیاه اسپری می کنند.
  • از بین بردن باکتری ها و انگل ها یکی از فواید استفاده از این اسید می باشد.
  • استفاده به عنوان آنتی باکتریال در مرغداری ها و گاودارها می باشد.
  • بسیاری از مرغداران اسید مالئیک را با آب مخلوط کرده و در ظرف آب آنها قرار می دهند، این کار باعث جلوگیری از نشر آلودگی و بیماری های ویروسی و میکروبی بین ماکیان می شود.
خطرات استفاده از اسید مالئیک

این اسید پرکاربرد در صورت استفاده بدون محافظ و تجهیزات می تواند صدمات جبران ناپذیری به پوست و چشم وارد کند. اسید مالئیک در صورت تماس مستقیم با چشم می گردد و در صورت تنفس با گاز ساطع شده از آن، باعث تحریک مخاط بینی ، گلو و ریه می گردد. با توجه به گستردگی وسیع و استفاده از این اسید آلی باید توجه داشت که در صورت عدم کنترل مقدار لازم از آن، این اسید وارد بدن شده و اثرات سوئی مانند از کار افتادن کلیه ها، افزایش قدرت اسیدی خون و بروز معده درد می شود.

بنابراین صنایع غذایی و دارویی که از مالئیک اسید استفاده می کنندباید به صورت روزانه و کنترل شده ، مقدار این ماده را در محصولاتشان مورد بررسی قرار دهند. یکی از دلایل استفاده از اسید مالئیک آن هم به صورت گسترده، قیمت کم آن نسبت به کارآیی است که دارد. اما این نکته نباید باعث شودکه این ماده را جایگزین مواد ضروری دیگری در صنعت کرد.

بخصوص در مواد غذایی و دارویی.

قیمت – فروش مالئیک اسید کدمرک800380

شرکت دانش پژوهان شیمی یکی ازبزرگترین واردکنندگان موادشیمیایی، آزمایشگاهی و مرک (آلمان) و سیگماآلدریچ از جمله اسید مالئیک کدمرک 800380 می باشد.شما می توانیدجهت خرید و استعلام قیمت با تلفن های مستقیم بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان فروش در ارتباط باشید،یا از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول ومقدارنیاز خودرا ارسال،تا درکمترین زمان پاسخ استعلام خودرادریافت نمائید.

جهت محصولات بیشتر و استعلام سریع قیمت اسید مالئیک کدمرک 800380 میتوانید از طریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدارنیاز درکمترین زمان پاسخ استعلام خود رادریافت نمائید.

راههای ارتباطی :
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220  (ساعات تماس:8:30 الی 19)
واتساپ:09129618292  (ساعات تماس 24ساعت)