آنچه در مورد منیزیم سولفات هپتاهیدرات کد 105882 می خوانید
1- مشخصات ماده
2- سولفات منیزیم چیست
3- خواص و کاربردهای سولفات منیزیم
4- از منیزیم سولفات بیشتر بدانیم
5- فرایند تولید
6- کاربردهای منیزیم سولفات
7- قیمت – فروش منیزیم سولفات
مشخصات ماده
اما فرم بی آب آن فرم پایداری است و انواع هیدراته وقتی که با دمای بیشتر از 320 درجه سانتیگراد حرارت میبینند، آب خود را از دست داده و به فرم بی آب تبدیل می شوند و فرم بی آب در دمای 1124 درجه سانتیگراد بدون اینکه ذوب شود به اکسید منیزیم (MgO) و تری اکسید گوگرد (SO3) تجزیه می گردد.
اما فرم های آبدار سولفات منیزیم نیز کاربرد دارند، فرم هیدراته به نام کی سریت، MgSO4. nH2O یک رسوب معدنی است و اکنون صنعت پزشکی از فرم هیدرات محلول آن استفاده فراوانی می نماید.
سولفات منیزیم یک منبع آلی از منیزیم و گوگرد می باشد و با توجه به اهمیتی که خود عنصر منیزیم دارد، امروزه موارد استفاده بسیار زیادی دارد، به صورتی که سازمان بهداشت جهانی آن را درلیست مواد اولیه حیاتی و یکی از ترکیباتی که برای سلامت ضروری می باشد، قرار داده است. لذا در کنار تامین از منابع طبیعی در صنعت نیز به مقدار بالایی سالانه تولید می شود. این ترکیب یک مواد معدنی فراوان در محیط های زمین شناسی است.
این ماده دارای 7 مولکول آب، معروف ترین نوع منیزیم سولفات است و با بر همکنش نمک های قابل حل منیزیم با سولفات سدیم تولید می گردد. در همین راستا از منیزیم کربنات یا منیزیم اکسید برای واکنش با اسیدسولفوریک استفاده می شود و توسط تبخیر و کریستالیزاسیون منیزیم سولفات به دست می آید و با هیدراته کردن آن نیز می توان فرم بدون آب این ماده را بدست آورد. این ترکیب با نام نمک اپسون با فرمول MgO4S*7H2O فروش بالاتری دارد.
در راکتور فرایند با دمایی حدود 39 الی 40 درجه سانتی گراد انجام می شود؛ قبل از اضافه نمودن اسید سولفوریک و پودر منیزیم اکسید 85 درصد، خنثی سازی راکتور با آب انجام می شود و سپس مخلوطی از اسیدسولفوریک و منیزیم اکسید را به آن اضافه می کنند. لازم به ذکر است اسیدیته مطلوب محلول 5 است. منیزیم سولفات هپتاهیدرات کد 105882
حرارت دادن به هگزاهیدرات تا دمای حدود 150 درجه سانتیگراد نیز سبب تولید نوع مونوهیدرات می شود و اگر گرم کردن تا حدود 300 -320 درجه سانتیگراد طول بکشد منیزیم سولفات بی آب تولید می شود. به طور کلی در دمای بالای 320 درجه سانتیگراد تمام هیدرات ها آب خود را از دست داده و به فرم بی آب تبدیل می شوند؛ فرم پایداری که بدون اینکه ذوب شود به اکسید منیزیم (MgO) و تری اکسید گوگرد (SO3) حتی در دمای 1124 درجه سانتیگراد تبدیل می گردد.
کاربردهای سولفات منیزیم در دنیا به دو دسته:
پزشکی و غیر پزشکی تقسیم می گردد، وقتی به لیست مقالات مختلف در این خصوص نگاه کنید دلیل توجه سازمان بهداشتی را متوجه خواهید شد. منیزیم سولفات هپتاهیدرات کد 105882
این ماده با مولکول های نیتروژن دار و اکسیژن دار واکنش می دهد و در ساده ترین شکل استفاده به عنوان یک نم گیر است؛ زیرا به راحتی رطوبت موجود در محیط را به خود جذب می کند، در نتیجه در واکنش های مختلف کاربرد دارد. سولفات منیزیم و سولفات سدیم هر دو ماده می توانند مقدار زیادی آب جذب کنند؛ اما منیزیم سولفات ظرفیت بیشتری برای جذب آب دارد، به همین دلیل برای خشک کردن محلول کاربرد بسزایی دارد.
شرکت دانش پژوهان شیمی یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی و آزمایشگاهی بخصوص محصولات (مرک آلمان) منیزیم سولفات هپتاهیدرات کد : 105882 می باشد. این شرکت در زمینه واردات این محصولات از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت تهیه این محصولات (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید و یا از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول به همراه میزان نیاز خود را ارسال تا در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری نمائیم.
جهت محصولات بیشتر واستعلام سریع قیمت منیزیم سولفات هپتاهیدرات کد : 105882 میتوانید از طریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.
راههای ارتباطی
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220 (ساعات تماس:8.30 الی 19)
واتساپ:09129618292 (24ساعت)