دی پروپیلن گلیکول صنعتی

جهت استعلام قیمت، تماس بگیرید

دسته:

توضیحات

دی پروپیلن گلیکول صنعتی

آنچه در این متن می خوانید

دی پروپیلن گلیکول صنعتی  چیست؟

در این بخش به بررسی یکی دیگر از اعضای خانواده گلیکول ها می پردازیم. دی پروپیلن گلیکول صنعتی محصول یه به طور مخفف DPG نام گذاری شده است با ساختار HOC3H6OC3H6OH  می تواند به راحتی در اتانول حل شود . محلولیت آن در آب بسیار ناچیز گزارش شده است. گرید صنعتی آن (DPG) یک محصول مشترک از تولید مونو پروپیلن گلیکول توسط هیدرولیز پروپیلن اکسید (PO) با آب اضافی در دمای بالا و فشار بالا است. DPG محصولی است که با خلوص بالای 99.5% می باشد.

DPG ماده ای مایع شفاف، بدون بو و بدون رطوبت می باشد. این ماده به عنوان واسطه در واکنش ساخت رزین های پلی استر غیر اشباع ، پلی اورتان ها و پلاستی سایزرها استفاده می شود.

1- مشخصات ماده

2- دی پروپیلن گلیکول چیست؟

3- کاربرد

4- کاربرد دی پروپیلن گلیکول در تولید عطر و صنعت آرایشی و بهداشتی

5- قیمت – فروش دی پروپیلن گلیکول

مشخصات ماده

فرمول شیمیایی : C6H14O3

g/mol 134,173

دانسیته : g/cm3 1,02

دی پروپیلن گلیکول یکی از اعضای خانواده ی اتیلن گلیکول ها است که می توانید آن را از بخش فروش ما با شماره هایی که در پایین همین صفحه در اختیار شما قرار داده ایم خریداری نمائید. این محصول با بهترین قیمت و در کوتاه ترین زمان به دست شما عزیزان خواهد رسید.

 

کاربرد

  • DPG به عنوان حلال ، عامل اتصال و ماده شیمیایی واسطه استفاده می شود.
  • در رزین های پلی استر غیراشباع برای افزودن انعطاف پذیری و پایداری هیدرولیتیک به رزین نهایی کاربرد دارد.
  • یک آغازگر برای سنتز پلی اورتان پلی ال و پلی ال های موجود در فوم های سخت پلی اورتان استفاده می شود.
  • به عنوان حلال در جوهرهای چاپ ، حلال در فرآیندهای استخراج تریبات آروماتیک از مخلوط های هیدروکربن کاربرد دارد.
  • یک عامل اتصال در مایعات هیدرولیک و روان کننده های پارچه است.
  • استری نمودن با بنزوئیک اسید برای تولید دی پروپیلن گلیکول دی بنزوات مورد استفاده به عنوان پلاستی سایزرها.
  • استفاده در تولید حشره کش ها.

این ماده آب را از جوجذب می کند. یکی از ویژگی های بارز آن در مقایسه با سایر انواع گلیکول ، استفاده از آن در طیف وسیعی از کاربردها است. توانایی آن در محلول سازی روغن مانند روغن کرچک، دی پروپیلن گلیکول را برای طیف گسترده ای از کاربردها بسیار مناسب می کند. دو گرید اصلی آن شامل گرید معمولی و گرید خلوص بالا با بوی کم است. کاربردهای معمول آن با گرید عادی شامل یورتان ها، رنگ ها و پوشش ها است در حالی که عمده ترین کاربردهای درجه خلوص بالا شامل مواد آرایشی ، عطرها و محصولات مراقبتی شخصی است.

کاربرد دی پروپیلن گلیکول در تولید عطر و صنعت آرایشی و بهداشتی

گرید با درجه خلوص بالا به طور خاص برای کاربردهای حساس به بو از جمله عطرها و مواد آرایشی طراحی شده است.این ماده با خلوص بالا عمدتا یک محصول مقطر است که دارای خلوص بیش از 99.5 در صد می باشد و مایعی بی رنگ ، بدون بو و محلول در آب می باشد. تحرکات پوستی کمی توسط این ماده گزارش شده است و نوع خالص آن بوی کمی دارد.

همه این خواص باعث می شود که ماده ی فوق در مواردی مانند محصولات مراقبت از پوست از جمله لوسیون ها، کرم ها و محصولات ضد آفتاب، عطر و ادکلن، دئودورانت ها یا ضد تعریق ها از جمله مام های خوش بو کننده و محصولات حمام، یک گزینه ایده آل باشد. علاوه بر این از آن در محصولات مراقبت از مو شامل نرم کننده ها ، شامپوها، محصولات رنگ مو و حالت دهنده و محصولات اصلاح شامل کف، کرم، ژل و لوسیون های بعد از اصلاح استفاده می شود.

قابل ذکر است که استفاده از این محصول در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی خطری در پی ندارد.

قیمت – فروش دی پروپیلن گلیکول

شرکت دانش پژوهان شیمی یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی و آزمایشگاهی بخصوص محصول دی پروپیلن گلیکول (صنعتی)می باشد.که در زمینه واردات این محصولات از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت تهیه این محصولات با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان  این شرکت در ارتباط باشید و یا از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول به همراه میزان نیاز خود را ارسال تا در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری نمائیم.

جهت محصولات بیشتر واستعلام سریع قیمت دی پروپیلن گلیکول (صنعتی)میتوانید از طریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.

راههای ارتباطی
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220  (ساعات تماس:8.30 الی 19)
واتساپ:09129618292  (24ساعت)

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دی پروپیلن گلیکول صنعتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *