راه های ارتباطی :

آدرس: تهران، پایین تر از میدان جمهوری، برج اداری سهیل

راههای ارتباطی
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220  (ساعات تماس:8.30 الی 19)
واتساپ:09129618292  (24ساعت)

فروش سود پرک صنعتی

فروش سود پرک صنعتی

فروش سود پرک صنعتی در شرکت دانش پژوهان شیمی با قیمت و کیفیت عالی و در دو نوع پرک و گرانول صورت می گیرد. برای دریافت اطلاعات بیشتر از نحوه خرید این محصولات با کارشناسان ما در تماس باشید. (توزیع در شهرستانها بصورت 24 ساعته و حتی کمتر از این زمان نیز امکان پذیر است)

مشخصات ماده:

  • نام : سود پرک
  • وزن مولکولی : g/mol 39.9971
  • نقطه جوش : 138 درجه سانتیگراد
  • نقطه ذوب : 318 درجه سانتیگراد
  • انحلال پذیری : محلول در آب و گلیسرول

آشنایی با سود پرک یا سدیم هیدروکسید

سود پرک ، سود سوزآور یا هیدروکسید سدیم با فرمول مولکولی (NaOH) ماده ای جامد ، سفید رنگ، بدون بو و به صورت پرک شده و یا پولکی و یا بصورت گرانولی موجود می باشد. نام های دیگر این ماده شیمیایی عبارتند از :

  • سود جامد پرک
  • هیدروکسید سدیم جامد
  • کاستیک سودا
  • سود کاستیک
  • سود کاستیک پرک
  • سود پرک
  • سودای قلیایی
  • چرب گیر صنعتی
  • هیدروکسید سدیم میباشد

کاستیک سودا یا آبپوشهای سود پرک (هیدروکسید سدیم) شناخته شده اند، که می تواند به راحتی رطوبت موجود در هوا را به خود جذب نماید و در آب بسیار محلول می باشد. این ماده وقتی در آب حل می شود یک محلول قوی قلیایی بوجود می آورد و به عنوان یک باز قوی، یکی از مواد شیمیایی صنعتی بسیار مهم بشمار می آید. حل شدن سود سوزآور در آب فرآیندی گرما ده بوده و در اثر حل شدن آن در آب حرارت بسیاری آزاد می کند . سدیم هیدروکسید در اتانول و متانول حلالیت کمتری دارد در حالی که در اتر و دیگر محلول های غیر قطبی حل نمی شود.

از سدیم هیدروکسید در ساخت مواد شیمیایی آلی استفاده می شود.

یکی از مهمترین آنها اپوگیپروپان یا اکسید پروپیلن می باشد که جهت تولید ترکیبات پلیور تانها استفاده می شود.

کاربرد سود پرک یا سود سوز آور

صنعت نفت و گاز و پتروشیمی

یکی از موارد استفاده سود سوزآور ، اسکراب گاز به منظور حذف ترکیبات اسیدی از گازهای سوختی پیش از ورود به محیط استفاده می شود. از جمله این قبیل گازها می توان به گازهای حاصل از سوختن سوخت های فسیلی که حاوی مقدار قابل توجه ای از دی اکسید گوگرد هستند اشاره نمود. متدهای بسیاری جهت به دام انداختن گاز دی اکسید گوگرد وجود دارند. یکی از شناخته شده ترین این متدها که بطور گسترده مورد استفاده قرار دارد، اسکراب گازهای مخلوط در محلول سدیم و کلسیم هیدروکسید می باشد. این متد در فرآیندهای پالایشی متنوع مانند تصفیه بوکسیت استفاده می شود.

تولید کاغذ و کارتن

یکی دیگر از کاربردهای اصلی سدیم هیدروکسید در بخش تولید کاغذ از چوب است. این پروسه شامل متدهای مختلفی از جمله متد (گرافت) بوده که در متد فوق چوب را با یک محلول حاوی مخلوطی از سولفید سدیم پالایش و پاکسازی می شود. از جمله این محصولات نا مطلوب می توان به لیگنین ، روغن های نا محلول و سلولز خالص برگها اشاره نمود. سلولز پس از خالص سازی اولیه در این متد، همچنین طی فرآوری های مراحل بعدی ، به اصلی ترین محصول جهت تولید کاغذ تبدیل می گردد.

صنعت دارو سازی ، تولید الکل ، لوازم آرایشی و بهداشتی

دیگر کاربردهای سود پرک در تولید محصولات فعال سطحی (سورفکتانت ها)، صابون و سفید کننده ها.صابون و سفید کننده ها معمولا تحت متد عبور گاز کلر از محلول هیدروکسید سدیم ، که منجر به تولید یک محلول حاوی کلرات سدیم (سدیم هیپوکلریت) می گردد، تولید می شوند.

چربیگیر

سود سوز آور جامد به عنوان نوعی چربی گیر صنعتی قوی برای کارخانجات کشور محسوب می گردد و سود پرک موجب انحلال پذیری چربی موجود در سطوح فلزی ، کف و در هر سطحی می شود که در اصطلاح شیمیایی به آن (صابونی شدن) می گویند. اصطلاح عامیانه شیمیایی آن لوله باز کن نیز می باشد. آبپوشهای سود پرک (هیدروکسید سدیم) شناخته شده اند و محلول قوی قلیایی در آب بوجود می آورد، یعنی اینکه در آب بطور کامل به یون های تشکیل دهنده اش +Na و OH- تفکیک می شود. همانطور که توضیح داده شد این فرآیند گرمازا می باشد که این گرما نیز برای رفع گرفتگی لوله ها کمک بسیاری می کند.

اگر مقدار زیادی سود پرک به لوله ای که گرفته شده وارد شود، گرمای ایجاد شده در اثر واکنش با آب می تواند باعث بجوش آمدن آب شود که بر اثر این واکنش ذرات آب و سود کاستیک به اطراف پاشیده می شود. برخی از لوله بازکن ها دارای ذرات ریز آلومینیوم نیز هستند ، آلومینیوم به سود کاستیک در آب واکنش نشان می دهد و گاز هیدروژن تولید می کند. حباب های هیدروژن به آشفته کردن محلول و در نتیجه به باز کردن لوله های گرفته شده کمک می کند.

کاربردهای دیگر این ماده عبارتند از:

  • رنگرزی
  • صنایع چرم و نساجی
  • خنثی سازی اسید و باطری سازی
  • صنایع غذائی ، صنایع شیر ، کنسرو سازی
  • نوشابه سازی ، کارخانجات قند و شکر ، کارخانه های تولید روغن
  • صنایع فلزی و تولید شیشه ، روی ، آلومینیوم ، گالوانیزه و آبکاری
  • کاربرد فراوانی سود پرک در صنایع نظامی
  • کاربرد سود پرک برای صنایعی که با عوامل بیماری زا مواجه می شوند
  • کاربرد سود پرک به عنوان چربی بر در صنعت پلیمر و پت
روش های تولید هیدروکسید سدیم

می توان گفت بیشترین مقدار هیدروکسید سدیم تولیدی ، از طریق فرآیند الکترولیز محلول های سدیم کلرید در یکی از انواع ظروف الکترولیتی بدست می آید. بعنوان مثال : در فرآیند پیل جیوه کاستنر – کلنر ، از جریانی از جیوه به عنوان کاتد استفاده می شود و ملغمه سدیم حاصل با آب ترکیب می شود و تولید سدیم هیدروکسید می نماید و در فرآیند دیگر به نام پیل دیافراگم ، الکترولیت از آند به کاتد حرکت می کند و دیافراگم (از جنس پنبه کوهی یا سایر مواد غشایی)، فرآورده های آندو کاتدرا از هم جدا می سازد. در هر دو فرآیند، علاوه بر سدیم هیدروکسید ، گاز کلر و نیز گاز هیدروژن تولید می شود.

فرایند سودا – آهک

یک فرایند قدیمی تر برای تولید سود سوزآور ، فرایند سودا – آهک می باشد که در آن سودایش (کلسیم هیدروکسید) در واکنش با سدیم کربنات به هیدروکسید سدیم تبدیل می شود.

(CaOH2(aq) + Na2Co3(s) >CaCo3 + 2NaOH(aq

قیمت – فروش سود پرک

شرکت دانش پژوهان شیمی یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی و آزمایشگاهی بخصوص فروش سود پرک صنعتی می باشد.که در زمینه واردات این محصولات از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت تهیه این محصولات (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان  این شرکت در ارتباط باشید و یا از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول به همراه میزان نیاز خود را ارسال تا در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.

امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری نمائیم.

جهت محصولات بیشتر واستعلام سریع قیمت فروش سود پرک صنعتی میتوانید از طریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.

راههای ارتباطی 
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220  (ساعات تماس:8:30 الی 19)
واتساپ:09129618292  (ساعات تماس 24ساعت)

بازدیدها: 1

 چکونه می توانیم کمکتان کنیم؟