پارافین

پارافین

پارافین

۰
(۰)

 پارافین

درعلم شیمی،پارافین همان آلکان است که در نفت به وفور یافت می شود و به دو صورت جامد و مایع وجود دارد که تفاوت آنها، در تعداد کربن آنهاست. در واقع پارافین یک نام عمومی برای آلکان ها است. علاوه بر این ، بسته به استفاده از آن ، این ماده را در قالب های دیگری نیز بسته بندی می کنند.

ساختار شیمیایی این ماده متغیر است و فقط از اتم های هیدروژن و کربن تشکیل شده است. برای مشخص کردن انواع آلکان ها ، از یک عدد که بیانگر تعداد اتم های کربن آن است ، استفاده می شود.

از پارافین های جامد یا ژله ای مانند برای تولید شمع استفاده می شود. این ماده به راحتی می سوزد و می تواند نور و انرژی زیادی ایجاد کند. نوع جامد ، برخلاف بنزین ، قابل اشتعال نیست و به آرامی می سوزد . پارافین جامد را از الواح قیری نفت خام استخراج می کنند . از پارافین مایع در صنعت استفاده می شود.

شما همیشه در گوشه و کنار خود می توانید موادی را که از این ماده استفاده کرده اند ، مشاهده کنید. از این ماده برای کاهش اصطحکاک وسایل زیادی استفاده می شود. علاوه بر این ، شما می توانید این ماده را در واکس ، وازلین و کرم های مرطوب کننده مشاهده کنید.

تاریخچه تولید پارافین

این ماده در قرن نوزدهم میلادی،توسط کارل فون آلمانی یافت شد.

او در تلاش بود تا ترکیبات پتروشیمی را تصفیه کند و کارایی آن را افزایش دهدکه این ماده را کشف کرد.

با گذشت زمان استفاده از این ماده در صنایع گوناگون افزایش پیدا کرد.

این ماده یک هیدروکربن سیرشده است که تمامی اتم های آن،با یک پیوند کووالانسی به یکدیگر متصل شده اند.

کربن با چهار پیوند و هیدروژن با یک پیوند، با یکدیگر متصل شده اند.

این ماده متشکل از موادی با ساختار شیمیایی متفاوت است.

پارافین های با تعداد اتم کربن بالای ۲۰ عدد،به صورت جامد هستند و برای تولید واکس از آنها استفاده می شود.

اختلاف نقطه ذوب و انجماد این ماده بسیار کم است.

نقطه ذوب ۶۰ درجه دارد و در دمای ۵۰ درجه ،منجمد می شود.این اختلاف کم، یکی از دلایلی است که این ماده بصورت جامد است.

پارافین نوع جامد:

نوع جامداین ماده به صورت رنگ شیری سفید است و بین ۳ تا ۵ درصد روغن را شامل می شود .

این ماده تقریبا حالت ژله ای دارد.

پارافین جامد به سه دسته خوراکی،بهداشتی و صنعتی تقسیم می شود.

به طور معمول، هر انسان از این سه نوع درطول زندگی خود استفاده می کند.

از نوع خوراکی این ماده در صنایع تولیددارو استفاده می شود.

این ماده باعث می شود عکس برداری اشعه ایکس از بدن راحت تر انجام شود.

این مورد،یکی از کاربردهای دارویی از پارافین خوراکی است.

از نوع بهداشتی آن برای ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.

این ماده کاربرد بسیاری در این صنعت دارد.

در گذشته به عنوان حالت دهنده مو نیز استفاده می شده .

با گذشت زمان، از این ماده در کرم ها نیز استفاده شد.

از گرید صنعتی برای روان کاری مواد استفاده می شد. این کاربرد بیشترین استفاده از پارافین را داشته است.

این ماده می توانداصطحکاک میان دو سطح را کاهش داده وحرکت در سطح بر روی یکدیگر را روان تر کند.

نوع دیگر پارافین جامد،نوع گرانولی است .

یکی از اصلی ترین کاربرد این نوع،در صنعت لاستیک سازی می باشد.علاوه بر این،ماده کاربردهای دیگری نیز دارد.

پارافین نوع مایع:

نوع مایع این ماده رنگی سفید و شفاف دارد و از نوع جامد آن ، مقداری متفاوت است . این نوع پارافین در دمای بالای ۱۷۰ درجه سانتیگراد شروع به جوشیدن می کند و در دمای بالای ۲۶۰ درجه نیز تبخیر می شود. البته باید گفت که دسته بندی این ماده ، فقط به صورت مایع و جامد نیست . این ماده گونه های دیگری نیز دارد که برای مصارف خاصی از آنها استفاده می شود. پارافین مایع فقط به یک صورت است که با نام پارافین مایع شناخته می شود. از این نوع ، در صنایع لاستیک سازی ، کبریت سازی، شمع سازی، باطری سازی و کابل سازی استفاده می شود.

علاوه بر این کاربردها ، از این ماده برای تولید سموم دفع آفات ، ایزولاسیون ، تولید چسب و تولید پارچه و کاغذهای صنعتی استفاده می شود. همچنین از این ماده در لوازم بهداشتی و آرایشی ، سیمان و نساجی استفاده می شود. موارد فوق تنها گوشه ای از کاربردهای نوع مایع در صنایع مختلف است.

پارافین نوع تراپی:

یکی از مهمترین فواید پارافین ، استفاده از این ماده در بخش درمانی است. نام این گونه درمان ، پدیکور مبتنی بر پارافین است. استفاده از این روش به مرور زمان افزایش یافته است. در آرایشگاه ها ، ابتدا پوست لایه برداری می شود و سپس شسته می شود. سپس پارافین را به پوست بدن می زنند و می گذارند مدتی بگذرد تا پوست مرطوب شود. این کار بیشتر روی پاها صورت می گیرد . البته در پاها پس از کوتاه نمودن ناخن و مو استفاده می شود. این روش یکی از شیوه های مراقبت از پوست می باشد.

یکی از دلایل استفاده از این روش ، رفع ترک های پاشنه پا است. این روش بیشتر برای افرادی که پوستی خشک یا حساس دارند، کاربرد دارد. از این روش اکثرا در برخی از فصل ها مانند زمستان استفاده می شود تا خشکی پوست را برطرف کند . علت اصلی استفاده از این ماده ، خاصیت گرمابخشی و مرطوب کنندگی پارافین است که موجب مرطوب شدن پوست می شود. دلیل اینکه از این روش بیشتر برای پا استفاده می شود این است که پای انسان بیشتر در معرض خشکی قرار دارد و زودتر از بقیه اندام های خارجی بدن، خشک می شود و ترک می خورد . دلیل اینکه از این روش فقط قشری خاص استفاده می کنند هزینه های کم مربوط به آن است.

فواید استفاده از روغن پارافین؟

این روش می تواند تسکین خوبی برای برای دردهای عضلانی آرتروزی باشد. همچنین می تواند باعث شادابی و لطافت پوست شود. همچنین این شیوه باعث آرامش و تسکین می شود و جریان خون در بدن را افزایش می دهد. این روش تیرگی های پوست را برطرف می کند و از پیری پوست جلوگیری می کند.

قیمت پارافین تراپی این روش بسیار پر هزینه است . اصلی ترین دلیل آن هم این است ابتدا پوست باید لایه برداری شود. بعد از این مرحله نیز باید پارافین را همرا با وسایل دیگر روی پوست ماساژ دهند . این روش مستلزم صرف زمان و وسایل اضافی زیادی است و به همین دلیل ، هزینه های ناشی از این روش بسیار گران است.برای انجام این کار در منزل خود کافیست پارافین مخصوص را همراه با دستگاه های گرم کننده تهیه کنید و روش های پارافین تراپی را در منزل خود انجام دهید.

قیمت – خرید پارافین

شرکت دانش پژوهان شیمی ازجمله وارد کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی بالاخص پارافین از تجربه بالایی برخوردار می باشد.شما می توانید جهت تهیه با کیفیت و قیمت مناسب محصول پارافین با کارشناسان فروش به دو روش، ابتدا با شماره های مستقیم ارتباط برقرار کرده و یا از طریق کانال واتساپ شرکت محصول به همراه مشخصات ماده را ارسال و در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمایید.

راههای ارتباطی
شماره های تماس:
۰۲۱-۶۶۸۵۹۲۱۶
۰۲۱-۶۶۸۵۹۲۲۰  (ساعات تماس:۸٫۳۰ الی ۱۹)
واتساپ: ۰۹۱۲۹۶۱۸۲۹۲  (۲۴ساعت)

ما را از میزان رضایت خود با خبر سازید:

ار یک تا پنج ستاره امتیاز دهید.

میانگین امتیاز کاربران ۰ / ۵٫ تعداد: ۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *