دانش پژوهان شیمی

راه های ارتباطی :

آدرس: تهران، پایین تر از میدان جمهوری، برج اداری سهیل

راههای ارتباطی
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220  (ساعات تماس:8.30 الی 19)
واتساپ:09129618292  (24ساعت)

تولوئن صنعتی

تولوئن یک ترکیب شیمیایی است که به صورت مایع بی رنگ با بوی مخصوص خود موجود است. این ترکیب به عنوان یک هیدروکربن آروماتیک شناخته می‌شود و دارای فرمول شیمیایی C7H8 می‌باشد. تولوئن معمولاً به عنوان حلال در صنایع مختلف شیمیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این ترکیب اغلب به عنوان یک ماده اولیه مهم در تولید محصولات شیمیایی مختلف از جمله رنگ‌ها، رزین‌ها و پلاستیک‌ها به کار می‌رود. همچنین، تولوئن به عنوان یک ماده اولیه در تولید مواد افزودنی مختلف و همچنین در برخی موارد در صنایع پزشکی نیز به کار می‌رود.

شرکت دانش پژوهان شیمی واردکننده اصلی مواد شیمیایی آزمایشگاهی بخصوص برند مرک آلمان  و سیگماآلدریچ در ایران می باشد. این شرکت با واردات برند سیگما اورجینال توانسته مواد اولیه بسیاری از آزمایشگاه ها، دانشگاه ها، تولید کنندگان، شرکت های داروسازی و محققان را تامین نماید. آکریل آمید کدمرک 800830

تولوئن صنعتی و آزمایشگاهی

تولوئن یک ترکیب شیمیایی است که به عنوان یک ماده اولیه مهم در صنایع مختلف استفاده می‌شود. این ترکیب به شکل مایع بی‌رنگ با بوی مشخصی یعنی بوی مشابه بنزین و یا آرد شیرین و شبیه به بوی میوه‌های ترش مانند ترتیب، پرتقال و لیموترش در دماهای معمولی می‌باشد. برخی از کاربردهای تولوئن عبارتند از:

  • صنایع شیمیایی: تولوئن به عنوان ماده اولیه در تولید انواع مواد شیمیایی از جمله مواد حل کننده، رنگ‌ها، رزین‌ها، و مواد حفاظتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • صنایع پلیمری: تولوئن به عنوان یک ماده اصلی در تولید پلیمرهای مختلف از جمله پلی‌استایرن به کار می‌رود.
  • صنایع رنگ‌سازی: این ترکیب در تولید انواع رنگ‌های مختلف برای مصارف مختلف از جمله خودروها، محصولات چوبی، و محصولات صنعتی استفاده می‌شود.
  • صنایع پزشکی: تولوئن در برخی موارد در صنایع داروسازی به عنوان ماده اولیه استفاده می‌شود.
  • صنایع پاششی: در صنایع پاششی مانند تولید رنگ‌های پوشش‌دهی، تولوئن به عنوان یک حلال مهم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از آنجایی که تولوئن به عنوان یک ماده متعدد الاستفاده محسوب می‌شود، استفاده‌های دیگری نیز برای آن وجود دارد که به توسعه‌های جدید در صنایع مختلف مرتبط است.

آنچه در این مطلب می خوانید

  • مشخصات تولوئن صنعتی
  • فروش تولوئن
  • -قیمت تولوئن
  • صادرات تولوئن
  • تولوئن چیست
  • خواص شیمیایی
  • خواص فیزیکی تولوئن
  • تولیدتولوئن
  • کاربردهای تولوئن
  • نیتراته شدن
  • اکسیداسیون تولوئن
  • حلال
  • سوخت
  • خطرات و عوارض
  • تولوئن مرک آلمان

تولوئن صنعتی چیست؟ برای خرید تولوئن با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.  09129618292

مشخصات ماده:

  • نام انگلیسی: Toluene
  • نام های دیگر: متیل بنزن، تولوئن
  • جرم مولکولی: 92.14 گرم بر مول
  • فرمول شیمیایی: C6H5CH3
  • CAS NUMBER: 108-88-3

فروش تولوئن صنعتی

شرکت دانش پژوهان شیمی، ازجمله وارد کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی بوده و در حوزه خرید و فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی تجربه از بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت باکیفیت و مناسب این محصول با کارشناسان شرکت دانش پژوهان شیمی ارتباط برقرار کنید. تولوئن صنعتی

قیمت تولوئن صنعتی

جهت استعلام سریع قیمت میتوانید به دو روش، ابتدا با شماره های مستقیم شرکت تماس گرفته و با کارشناسان فروش ار تباط برقرار کنید، یا از طریق کانال واتساپ شرکت مشخصات محصول درخواستی را ارسال و پاسخ استعلام خود را دریافت نمایید. تولوئن صنعتی

صادرات تولوئن

شرکت دانش پژوهان شیمی در امر صادرات مواد شیمیایی صنعتی خدمات ارزنده ای به مشتریان خود عرضه می نماید، شما می توانید جهت صادرات با کارشناسان ما در ارتباط باشید. هدف اصلی ما کمک به فروش بهتر تامین کنندگان داخلی و همچنین خرید آسانتر و به صرفه تر مشتریان داخلی از بازار های خارجی می باشد. تولوئن صنعتی

تولوئن چیست؟

این ماده با نام Toluol،تولوئن محلولی بی رنگ است، همچنین این ماده مایعی ازخانواده هیدروکربن های آروماتیک می باشد. محلول در آب می باشد که بویی شبیه تینرها (رقیق کننده های رنگ) دارد. تولول از مشتقات بنزن می باشد که در آن یک گوه CH3 به یک گروه فنیلی متصل شده است. از این رو نام آیوپاک این ماده متیل بنزن(methylbenzene)می باشد، این ماده را عمدتا به عنوان مواد اولیه صنعتی و حلال استفاده می نمایند.

تولوئن در سال 1837 برای اولین بار به وسیله شیمیدان لهستانی فیلیپ والتر از طریق تقطیر روغن کاج به دست آمد، که او این ماده را retinnaphte نامید، سپس در سال 1841 شیمیدان فرانسوی به نام هنری هیدروکربنی را از درختی کلمبیایی به اسم (Myroxylon balsamum) که شباهت زیادی با محصول والتر لهستانی داشت، درنهایت شیمیدانی دیگر از کشور فرانسه به نام آگوست کاهور این ماده را از تقطیر چوب بدست آورد و آن را تولول نام گذاری کرد.

همچنین این ماده درفرایند ساخت بنزین و سایر سوخت ها از نفت خام و تهیه کک از ذغال سنگ به دست می آید که ساختار آن به صورت زیر است: تولوئن صنعتی

خواص شیمیایی تولوئن

در اغلب موارد، به عنوان یک هیدروکربن آروماتیک درواکنش های جابجایی شرکت می کند، واکنش پذیری گروه متیل دراین ماده بیشتر از گروه هیدروژنی ماده بنزن می باشد، تولوئن صنعتی می تواند با واکنش کلر زنی به کلروبنزن تبدیل شود و یا با پتاسیم پرمنگنات واکنش دهد و بنزوئیک اسید را تشکیل دهد. به طور کلی گروه متیل موجود در تولول تمامی واکنش های این ماده را تشکیل می دهد. تولوئن صنعتی

خواص فیزیکی تولوئن

فرمول شیمیایی آن C6H5CH3 or C7H8  است.جرم مولکولی این حلال 92.14 g/mol می باشد. شماره (CAS(108-88-3 می باشد. بوی تولوئن شیرین و تند شبیه بنزن است. نقطه جوش آن Fo231.1 بوده و انحلال پذیری آن کمتراز 1 میلی گرم بر میلی لیتر در دمای 64 درجه فارنهایت، همچنین دانسیته آن 0.867 می باشد. تولوئن صنعتی

تولید تولوئن صنعتی

این ماده از محصولات جانبی درتولید بنزین می باشد که به وسیله یک اصلاح کننده کاتالیزوری یا کراکر اتیلن رخ می دهد، همچنین محصول فرعی تولید کک از ذغال سنگ می باشد. تولیدصنعتی آن بسیارمرقون به صرفه ازنظر قیمتی می باشد، درواقع می توان این ماده را از روش های مختلف دیگری نیز تهیه کرد، به طور مثال می توان درحضور یک اسید لوییس مانند آلومینیوم کلرید با واکنش بنزن با متیل کلرید، تولوئن را بدست آورد.

C6H5H+CH3Cl<C6H5CH3+HCl

معمولا سازوکار این واکنش های بسیار پیچیده و همچنین پرهزینه هستند و از نظر صنعتی به صرفه نخواهد بود.

کاربردهای تولوئن صنعتی، ماده اولیه تولید بنزن و زایلن این ماده می تواند با واکنش هیدروژن زنی به بنزن و متان تبدیل شود. و در مراتب بعدی با واکنش های دیگری زایلن را بدست آورد.

C6H5CH3+H2<C6H6+CH4

نیتراته شدن

نیتراته شدن آن محصولاتی مانند مونو، دی و تری نیترو تولوئن را می دهد که همگی آنها به صورت گسترده ای درصنایع مختلفی کاربرد دارند، به طور مثال از دی نیترو تولول دیپز و سیانات استفاده می شود، درنهات از این مواد کف پلی اورتان تولید می شود، تری نیترو تولول خواص انفجاری دارد و در تهه TNTها کاربرد دارد.

اکسیداسیون تولوئن

همانگونه که در بالا اشاره شد، بنزوئیک اسید و بنزآلدهید از محصولاتی هستند که با اکسید شدن تولوئن به وسیله اکسیژن به دست می آیند. کاتالیزور معمول دراین بخش ها کبالت یا نفتین منگنز می باشد.

حلال

شاید به جرئت بتوان گفت ازمهمترین کاربردهای تولول، استفاده این ماده، درقالب حلال به خصوص درصنعت رنگ و رزین می باشد، ازدیگر موارد استفاده حلال تولوئن، صنعت لاستیک سازی، جوهرچاپی، چسب، لاک و ضدعفونی کننده است.

سوخت

این ماده می تواند به عنوان تقویت کننده اکتان درسوخت های بنزینی برای موتورهای احتراق داخلی و سوخت جت مورد استفاده قرار گیرد، دردهه 80 میلادی برای اولین بار تیم هوندا از این ماده باحجم 86 درصدی برای شارژ موتورهای توربو استفاده کرد، باقی مانده حجم سوخت از یک ان هپتان برای کاهش اکتان و رفع محدودیت های سوخت در فرمول یک تشکیل داده شده بود. از تولوئن 100درصد درموتورهای دو زمانه و چهار زمانه استفاده می شود.

خطرات و عوارض

همانگونه که در قسمت کاربردها به این موضوع اشاره کردیم که در سوخت ها مخصوصا گازوئیل و بنزین استفاده می شود، اثر مستقیمی در زندگی انسان خواهد گذاشت، سیستم مرکزی عصبی از اولین قسمت هاییست که در معرض خطرات ناشی از استنشاق تولوئن قرار خواهد گرفت، این اثرات هم برای انسان ها و هم برای حیوانات به صورت بلند مدت (مزمن) و کوتاه مدت (حاد) می باشد، اختلال درعملکرد سیستم مرکزی عصبی ازاثرات کوتاه مدت استنشاق آن می باشد، علائم آن شامل خستگی، خواب آلودگی، سردرد و حالت تهوع می باشد.

نکته جالب توجه اینست که در برخی از افرادی که بصورت بلند مدت با این ماده سروکار داشته اند، نشانه هایی از افسردگی گزارش شده است، همچنین قرار گرفتن در معرض استنشاق بلند مدت تولوئن باعث تحریک دستگاه تنفسی فوقانی، تحریک چشم ها، گلو درد، سرگیجه و سردرد می شود. نتایج تعامل بلند مدت به صورت خاص اختلال عملکرد سیستم مرکزی عصبی و کاهش توجه فرد می باشد.

کودکان و زنان باردار از آسیب پذیرترین افراد در مقابل این ماده هستند و بایستی در خصوص این افراد نهایت دقت را اعمال نمود. سازمان محیط زیست (EPA) نتیجه گیری کرده است که تولول می تواند پتانسیل سرطان زایی داشته باشد.

تولوئن مرک آلمان

تولوئن صنعتی، به دو صورت صنعتی و آزمایشگاهی تولید می شود اما تولید آن در سراسر جهان انجام میشود، که میتوان با اطمینان گفت بهترین کیفیت ماده تولوئن را شرکت مرک آلمان ارائه می کند. کیفیت محصولات این شرکت برای همه شناخته شده است. شرکت دانش پژوهان شیمی وارد کننده اصلی محصولات مرک آلمان در ایران است که شرکت های داروسازی، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه ها از عمده مصرف کنندگان محصولات این شرکت هستند.

قیمت – فروش تولوئن صنعتی و آزمایشگاهی

شرکت دانش پژوهان شیمی یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی، آزمایشگاهی و صنعتی بخصوص فروش تولوئن صنعتی می باشد. این شرکت در زمینه واردات این محصولات از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت تهیه این محصولات (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان  این شرکت در ارتباط باشید و یا از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول به همراه میزان نیاز خود را ارسال تا در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.

امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری نمائیم.

راههای ارتباطی
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220  (ساعات تماس:8.30 الی 19)
واتساپ:09129618292  (24ساعت)

Visits: 6