استئاریل الکل – Stearyl Alcohol

جهت استعلام قیمت، تماس بگیرید

  • نام شیمیایی : استئاریل الکل Stearyl Alcohol

  • فرمول شیمیایی : O38H18C

  • ظاهر : گلوله های سفید مات

  • بو : خاصیت چربی

  • حلالیت : روغن

  • نقطه ذوب : F132 تا F138

  • ذخیره سازی : درجای خنک ، درب بسته ،از رطوبت محافظت می شود.

  • نگهداری : 36 ماه هنگامی که به صورت صحیح ذخیره و نگهداری می شود.

دسته:

توضیحات

استئاریل الکل – Stearyl Alcohol

  • نام شیمیایی : استئاریل الکل Stearyl Alcohol
  • فرمول شیمیایی : O38H18C
  • ظاهر : گلوله های سفید مات
  • بو : خاصیت چربی
  • حلالیت : روغن
  • نقطه ذوب : F132 تا F138
  • ذخیره سازی : درجای خنک ، درب بسته ،از رطوبت محافظت می شود.
  • نگهداری : 36 ماه هنگامی که به صورت صحیح ذخیره و نگهداری می شود.

دستورالعمل ها

  • طریقه استفاده : 1 تا 5%
  • ترکیب : اضافه کردن به فاز مواد
  • استفاده بیش از 3% می تواند باعث صابون در امولسیون شود.

استئاریل الکل Stearyl Alcohol یک الکل چرب خالص و طبیعی از اسیدهای چرب روغن نارگیل است.الکل های چرب به هیج وجه شبیه به آنچه ممکن است فکر کنید نیست،از دانه های تقطیر شده طبیعی نیست،درعوض ااین ماده وسایرالکل های چرب،برای پوست بسیار مرطوب کننده هستند و در آنجا به قفل شدن در سطح رطوبت طبیعی پوست کمک می کنند و نرمی و لطافت را به محصولات دیگر پوست منتقل می کنند.

 Stearyl Alcohol

کاربرد 

استئاریل الکل Stearyl Alcohol می تواند در امولسیون های شما مفید باشدو فرمول های بی آب برای افزایش ویسکوزیته (ضخیم تر شدن) به بدن داده می شود.تنها عامل تهویه کننده در شستشوی کرم طبیعی یا نرم کننده موهای طبیعی است،زیرا به اندازه طبیعی مرطوب کننده را بهبود می بخشد.یک اصلاح کننده رئولوژیکیطبیعی و کاربردی آسان که باعث بهبود بافت کلیه فرمولهای حاوی فاز روغن می شود،جایی که استئاریل الکل Stearyl Alcohol یک احساس (مشروط) را به پوست می بخشد.دوباره به دنبال یک ضخیم کننده طبیعی هستیدکه در آنجا امولسیونی غنی،صاف و نرم نیز به شما ارائه می دهد.

استئاریل الکل Stearyl Alcohol همچنین معمولا به عنوان یک ظپضخیم کننده طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد که باعث تقویت پایداری امولسیون درعملکرد،به عنوان یک امولسیون کننده می شود و تقریبا با همه مواد آرایشی رایج سازگار است.هنگامی که از این ماده به عنوان ماده شیمیایی استفاده می شود.درفرمول شما ضخیم تر است،برخلاف سایر گزینه های ضخیم کننده ظبیعی ،سهولت استفاده بیشتری را ارائه می دهد زیرا به PH سیستم تاثیر نمی گذارد یا باعث ایجاد رفتار تیزوتروپیک می شود.با مقایسه با ستیل الکل درفرمولاسیون ،این ماده یک محصول نهایی نرم تر و با ظاهری سفیدتر ارائه می دهد.

موارد استفاده 

مراقبت از پوست : همه لوسیون های کرم

مراقبت از بدن : کرم ها ، لوسیون ها ، سالوها و محصولات بی آب

مراقبت از مو : تهویه مطبوع ، شستشوی کرم ، استایل های ایدز

فروش

شرکت دانش پژوهان شیمی یکی از بزرگترین وارد کننده مواد شیمیایی و صنعتی استئاریل الکل در ایران می باشد.شما می توانیدجهت خرید با شماره های مستقیم شرکت دانش پژوهان شیمی تماس گرفته و یا از طریق کانال واتساپ نام محصول مقدار آنرا ارسال و پاسخ استعلام خود را دریافت نمایید.

سایر مواد شیمیایی را از ما بخواهید:

راههای ارتباطی
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220  (ساعات تماس:8:30 الی 19)
واتساپ:09129618292  (24ساعت)

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “استئاریل الکل – Stearyl Alcohol”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *