راه های ارتباطی :

آدرس: تهران، پایین تر از میدان جمهوری، برج اداری سهیل

شماره های تماس:

66859216 – 66859220

09129618292

اکسید نقره کدمرک 119208

اکسید نقره کدمرک 119208

مشخصات ماده:

  • نام لاتین : Silver oxide
  • فرمول شمیایی : Ag2O
  • جرم مولی : 231.74
  • چگالی : 7.2g/cm3

آشنایی با ماده

اکسید نقره کدمرک 119208 (I) یک ماده با فرمول شیمیایی Ag2O وجرم مولکولی 231.74 گرم بر مول می باشد. این ماده معمولا به شکل پودر سیاه یا قهوه ای مایل به سیاه است. اکسید معمولا در تولید باطری های اکسید نقره مصرف می شد . در شیمی آلی اکسید نقره به عنوان عاملی اکسید کننده خفیف شناخته می شود، برای مثال: برای اکسید کردن آلدهیدها به اسیدهای کربوکسیلیک ، چنین واکنش هایی در صورتی که همزمان و در جا با نیترات نقره و هیدروکسیدهای آلکالی انجام شود بهترین نتیجه را خواهد داشت. اکسید نقره را می توان از ترکیب محلول رقیق نیترات نقره با هیدروکسیدهای آلکالی تولید کرد.

برای تولید اکسید نقره می توان از ترکیب محلول آب دار نیترات نقره و یک هیدروکسید قلیایی نظیر سود پرک استفاده کرد. سیلور اکسید را همچنین از طریق واکنش هیدروکسید لیتیوم با محلول رقیق نیترات نقره می توان بدست آورد. از سیلور اکسید در تولید باطری های اکسید نقره استفاده می شود. در شیمی ارگانیک از این محصول به عنوان یک عامل اکسید کننده ضعیف بهره برداری می شود. بطور مثال از آن به منظور اکسید نمودن آلدهیدها و تولید اسید کربوکسیل استفاده می نمایند. واکنش هایی از اینقبیل معمولا زمانی بهتر انجام می گیرندکه اکسید نقره از طریق روش in situ توسط نیترات نقره و محلول قلیایی بدست آمده باشد.

معرفی نقره

نقره، یکی از عناصر شیمیایی، با نشانه Ag ،دارای عدد اتمی 47،وزن اتمی 107.8682 و درگروه یک فرعی(IB) جدول تناوبی قرار گرفته است. نقره فلزی سفید مایل به خاکستری و براق است و از نظر شیمیایی یکی از فلزات سنگین و از جمله فلزات نجیب و از نظر تجارت عنصری گرانبها بشمار می آید. نقره یکی از عناصری می باشد که از گذشته های دور و در دوران باستان به عنوان یک فلز شناخته شده و مورد استفاده قرار می گرفته و از این ماده در کتاب فراعنه مصری ، که قدمت این کتابها به حدود 3600 سال قبل از میلاد مسیح بالغ می گردد،از نقره، 25 ایزوتوپ رادیو اکتیو شناخته شده اند که دارای اجرام اتمی 102 الی117 می باشند. نقره معمولا از 2 ایزوتوپ با جرم های 107 و 109 تشکیل شده است.

خصوصیات فلز نقره

  • نقره خالص فلزی براق و نسبتا نرم می باشد که تا اندازه ای سخت تر از طلاست.
  • زمانیکه این فلز پرداخت شود،دارای درخشندگی می شود و می تواند 95% از نور تابیده به خود را بازگرداند.
  • این عنصر درمیان فلزات، مقام بهترین رسانا در زمینه گرما و الکتریسیته را دارا می باشد.
  • در زمینه چکش خواری و مفتول شوندگی دارای مرتبه دوم پس از طلا است.
  • چگالی نقره10.5 برابر آب است، بصورتی که 1متر مکعب آن دارای وزن 10500 کیلوگرم می باشد .
  • نقره در961 درجه سانتیگراد ذوب شده و درحدود 2200 درجه سانتیگراد می جوشد.
  • طلا و نقره مانند محلول های واقعی می توانند در هرنسبتی با یکدیگر مخلوط شده و آلیاژ تشکیل دهند.

کیفیت نقره و یا به عبارت دیگر عیار آن بر حسب تعداد قسمت نقره خالص در 1000 قسمت مخلوط فلزات بیان می گردد و بطور معمول نقره تجاری دارای عیار 999 است.

ترکیبات نقره:

در ترکیبات نقره اکثرا بصورت یک ظرفیتی است.

لکن اکسید، فلوئورید و سولفید دو ظرفیتی نقره نیز لحاظ شده است.

تعدادی از ترکیبات مهم نقره عبارتند از:

  • نیترات نقره (AgNO-3):ترکیبی بی رنگ، بسیار محلول، اساسا سمی و به سادگی به نقره فلزی احیا می شود و از آن در ترکیبات نقره، آئینه های نقره و جوهرها استفاده می شود.
  • هیدروکسید دی آمین نقرهAg(NH-3)-2} OH}: ترکیب کوئوردیناسیونی محلول در آب که به وسیله افزودن هیدروکسید آمونیوم به محلولهای املاح نقره، تشکیل می شود. این ترکیب در اثر ماندن تشکیل ترکیب بسیار منفجره نقره فولمینات شده را می دهد.
  • سیانیدنقره(AgCN): مورد مصرف بوسیله سیانید سدیم یا پتاسیم اضافی در آبکاری برای تشکیل یونهای کمپلکس.
  • کلرید نقره (AgCI): ترکیب سفید نامحلول که در هیدروکسید آمونیوم حل شده تشکیل یونهای کمپلکس +
  • برومید نقره (ArBr): ترکیب نامحلول زرد روشن که نسبت به AgCI نامحلولتر است و بیشتر درعکاسی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • یدید نقره (AgI): ترکیب نامحلول زرد رنگ و نامحلول تر از AgBr است و برای اصلاح وضعیت ابرها به منظور بارندگی (Cloud Seading) و در عکاسی کاربرد دارد.
  • سولفید نقره (Ag-2S): نا محلول ترین نمک نقره، سیاه رنگ و جزء اصلی تشکیل دهنده تیرگی ظروف نقره می باشد.

قیمت – فروش اکسید نقره

شرکت دانش پژوهان شیمی یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی و آزمایشگاهی بخصوص محصول اکسید نقره کدمرک 119208(مرک آلمان) می باشد.که در زمینه واردات این محصولات از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت تهیه این محصولات (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان  این شرکت در ارتباط باشید و یا از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول به همراه میزان نیاز خود را ارسال تا در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری نمائیم.

جهت محصولات بیشتر واستعلام سریع قیمت اکسید نقره کدمرک 119208 میتوانید از طریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.

اسید بنزوئیک کد 100136

سدیم استات کد مرک 106268

تولوئن

راههای ارتباطی
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220  (ساعات تماس:8.30 الی 19)
واتساپ:09129618292  (24ساعت)