دانش پژوهان شیمی

راه های ارتباطی :

آدرس: تهران، پایین تر از میدان جمهوری، برج اداری سهیل

راههای ارتباطی
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220  (ساعات تماس:8.30 الی 19)
واتساپ:09129618292  (24ساعت)

کاربرد جیوه در موادشیمیایی و صنعت

جیوه یک ماده شیمیایی به شکل مایع و به رنگ نقره ای است . کاربرد جیوه در موادشیمیایی و صنعت را این گونه می توان عنوان نمود که جیوه یا سیماب فلزی سنگین و نقره ای رنگ می باشد که در دمای اتاق مایع است . این محصول در جدول تناوبی با Hg نشان داده می شود و عدد اتمی آن 80 می باشد.

با اینکه جیوه به صورت مایع است اما خیس کننده نمی باشد، به این دلیل که دارای ضریب کششی سطحی منفی است . این به بدان معناست که در لوله های مویین بر خلاف آب به صورت محدب یا بر آمده قرار می گیرد و یا به عبارت دیگر این ماده هیچ گاه به درون مواد جذب نشده و بر عکس همانند جدا شدن آب از بدن اردک از روی مواد می ریزد.

کاربرد جیوه در موادشیمیایی و صنعت

بیشترین کاربرد جیوه در موادشیمیایی و صنعت این است که از این محصول در ساخت مواد شیمیایی صنعتی و لوازم برقی الکترونیکی مورد بهره برداری قرار می گیرد . علاوه بر اینها از Hg در دماسنج ها به خصوص برای حرارت های بالا کاربرد دارد. از این عنصر به غیر از دماسنج ها، پمپ های انتشار و بسیاری از وسایل آزمایشگاهی دیگر نیز استفاده می شود . از استفاده های جیوه گازی هم می توان در لامپ های بخار و تابلوهای تبلیغاتی نیز اشاره کرد. کاربرد جیوه در موادشیمیایی و صنعت

اما از دیگر کاربردهای این فلز می توان به سویچ های جیوه ای ، حشره کش ها ، آمالگامها ، داروهای دندان ، باتریها ، الکترود در برخی انواع الکترولیز و کاتالیزورها اشاره نمود . مهمترین نمکهای این فلز را می توان به کلرید جیوه اشاره کرد که بسیار خورنده ، پالایش شده و به شدت سمی است . فولمینات جیوه ترکیب دیگری است که به عنوان یک چاشنی که در مواد منفجره کاربرد وسیعی دارد . سولفید جیوه هم در شنگرف موجود است و به عنوان رنگدانه مرغوب برای رنگسازی مورد استفاده می باشد.

قیمت – فروش جیوه 

شرکت دانش پژوهان شیمی یکی از بزرگترین وارد کنندگان مواد شیمیایی آزمایشگاهی می باشد . کاربرد جیوه در موادشیمیایی و صنعت را می توان یکی از موثرترین محصولات مرک آلمان دانست . دانش پژوهان شیمی وارد کننده اصلی محصولات مرک آلمان ، سیگماآلدریچ ، کیولب ، آلفا ایسر و دیگر برندها است که شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت ،به دو روش ابتدا اینکه از طریق شماره های ثابت با کارشناسان فروش در ارتباط باشید و یا از طریق واتساپ نام محصول و کد یا هر اطلاعاتی که در مورد ماده درخواستی خود دارید را ارسال نموده تا در کمترین زمان ممکن پاسخ استعلام خود را دریافت نمایید.

روش ساخت جیوه

یکی از منابع اصلی برای ساخت جیوه ، ماده ای معدنی با نام شنگرف یا سینابار است . از گرم کردن این ماده معدنی در هوا، بخاری بوجود می آید که می توان آن را جمع آوری کرده و به شکل فلز متراکم نمود . به دلیل ماهیت سمی بخارات این فلز ، این فرآیند موجب آسیب جدی به کارگرانی می شود که قرن هاست این کار را انجام می دهند . شنگرف یک ماده معدنی قرمز رنگ می باشد که اغلب در مناطق آتشفشانی یافت می شود و به دلیل ظاهر جذابش، از هزاره قبل از میلاد جمع آوری میشده است . کاربرد جیوه در موادشیمیایی و صنعت

نقاشی هایی که در غارها بوده اند با پودر شنگرف آغشته می شدند و جمجمه ها به دلایل ناشناخته با شنگرف پوشیده می گردیدند . گرچه بیشتر فرهنگ ها از این رنگدانه قرمز استفاده می کردند، اما رومی ها بیشتر به آن علاقه نشان می دادند و به غیر از این در نقاشی ها مورد استفاده قرار می دادند . این مورد برایشان اهمیت مذهبی هم داشت . رومی ها می دانستند که این ماده یک سم کشنده است به همین دلیل فقط بردگان بیچاره و مجرمین در معادن جیوه ی آن ها کار می کردند.

خطرات کار کردن با جیوه کاربرد جیوه در موادشیمیایی و صنعت

تماس با مقدار زیاد این فلز و در مدت طولانی موجب بروز آسیب های مغزی و در نهایت منجر به مرگ خواهد شد . هوایی که در دمای اتاق با بخارات این فلز اشباع شده باشد، به رغم نقطه جوش بالا بسیار سمی است (خطر در دماهای بالاتر افزایش می یابد) بنابراین برای پیشگیری از اثرات جیوه بر بدن هنگام کار با این ماده باید در نهایت دقت انجام گیرد.

باید توجه داشت ظروف این فلز به صورت مطمئن پوشیده شوند تا از سر رفتن یا تبخیر آن جلوگیری شود . حرارت دادن این فلز یا ترکیبات آن می بایست همیشه بوسیله هواکش های مناسب و قوی صورت پذیرد . بعضی از اکسیدهای آن می توانند به Hg عنصری تجزیه شونده که سریعا تبخیر شده و ممکن است دیده نشوند. کاربرد جیوه در موادشیمیایی و صنعت

Visits: 42