دانش پژوهان شیمی

راه های ارتباطی :

آدرس: تهران، پایین تر از میدان جمهوری، برج اداری سهیل

راههای ارتباطی
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220  (ساعات تماس:8.30 الی 19)
واتساپ:09129618292  (24ساعت)

مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی

دانش پژوهان شیمی وارد کننده و توضیع کننده مواد شیمیایی اورجینال بخصوص محصولات نایاب درایران است. مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی را می توانید از این شرکت تهیه فرمایید. شما می توانید محصولات و اطلاعات تاریخچه کمپانی مرک آلمان را از این شرکت تهیه نمایید. همانطور که می دانید مرک یکی از بزرگترین تولید کنندگان و توضیع کنندگان مواد شیمیایی در دنیا به شمار می رود.

مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی

مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی، استفاده های زیادی در این صنعت دارند. صنعت پتروشیمی به صورت کلی صنعتی است که مواد خام نفتی و گازی را به فرآورده های نفتی و گازی تبدیل می کند. از مواد اولیه و موارد استفاده شده از صنعت پتروشیمی می توان به موارد زیر اشاره نمود: محصولاتی جانبی که از استخراج نفت خام بدست می آید مانند میعانات گازی، نفتا، اتان استحصالی از گاز طبعی.

مواد شیمیایی مرک در صنعت های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند از جمله:

  • صنعت نساجی
  • صنعت آرایشی
  • شوینده ها
  • رنگ و رزین و حلال ها
  • کود و سموم کشاورزی
  • لاستیک ها
  • کفش
  • بسته بندی محصولات غذایی
  • بسته بندی محصولات دارویی

فرآورده های نفتی و مشتقات نفتی از دیگر محصولات صنعت پتروشیمی است که کاربردهای زیادی دارد.به طور کلی تولید مجتمع های صنعت پتروشیمی شامل گروه های زیر می باشد:پلیمرها، کودها و سموم، سوخت و مواد هیدروکربوری، آروماتیک ها، محصولات شیمیایی پایه.همچنین خوراک مصرفی محصولات صنعت پتروشیمی شامل گاز شیرین، نفتای سبک و سنگین، گاز مایع و خاک فسفات است.

مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی

محصولات پلیمر صنعت پتروشیمی

مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی در یکی از مهم ترین محصولات  شامل پلیمرها کاربرد دارند. بیشترین ارزش افزوده محصولات پلیمرها هستند که به چهار دسته زیر تقسیم بندی می شوند:

  • پلمیر های ویژه همچون تفلون
  • پلیمرهای مهندسی همچون پلی کربنات، نایلون
  • پلیمرهای پایه که جهت تولید پلیمرهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند.
  • پلیمرهای پایه شامل پلی الفینها، پی وی سی، پلی استایرن، اتیلن و پروپیلن می باشند.
  • پلیمرهای نیمه مهندسی که ویژگی های پلیمرهای مهندسی و پایه را دارا می باشند.

لازم به ذکر است که مواد شیمیایی در بخش به سه گروه اصلی تقسیم می شوند:

  • پلیمرهای طبیعی
  • پلیمرهای طبیعی اصلاح شده
  • پلیمرهای مصنوعی

خلاصه کاربرد مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی

کاهش انتشار گازهای گلخانه ای یک چالش روزافزون برای واحدهای تولیدی و نیروگاه ها با توجه به نگرانی های گرمایش جهانی است. جذب دی‌اکسید کربن از جریان‌ها و شراره‌های فرآیند پتروشیمی به عنوان یکی از چندین استراتژی ضروری برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در جو شناخته شده است.

برای حفظ گازهای گلخانه ای در سطوح قابل مدیریت، کاهش زیادی در انتشار CO2 از طریق جداسازی و استفاده مورد نیاز است. علاوه بر این، زمانی که هزینه انتشار دی اکسید کربن در هزینه پردازش لحاظ شود، پتانسیل انتشار دی اکسید کربن به یک عامل مهم در انتخاب فناوری تبدیل خواهد شد.

این مقاله به بررسی فناوری‌های بالقوه جداسازی CO2 و بازیافت آن از طریق تثبیت شیمیایی به عنوان محصولات شیمیایی  در صنعت پتروشیمی می‌پردازد. تکنیک‌های جداسازی مختلف، مانند، جذب، جداسازی غشایی و فرآیندهای برودتی و استفاده، مانند تبدیل به مونوکسید کربن، هیدروژن زدایی اکسیداتیو، هیدروژناسیون و پلیمریزاسیون به طور کامل مورد بحث قرار گرفته‌اند. چالش های تکنولوژیکی و پیشرفت ها و دستاوردهای اخیر نیز ارائه شده است.

معرفی 

مسائل زیست محیطی ناشی از انتشار گازهای گلخانه ای (GHGs) به معضلی در سراسر جهان تبدیل شده است. مطالعات نشان داده است که افزایش سطح GHG در جو باعث گرم شدن کره زمین می شود. دی اکسید کربن (CO2)، متان (CH4)، اکسید نیتروژن (N2O) و گازهای فلوئوردار (HFC, PFC, SF6) گازهای گلخانه ای هستند که در میان آنها دی اکسید کربن نسبت زیادی را با توجه به مقدار موجود در جو تشکیل می دهد. مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی.

بر اساس پیش‌بینی هیئت بین‌دولتی تغییرات آب و هوایی (IPCC)، تا سال 2100، جو ممکن است حاوی 570 پی‌پی‌ام دی‌اکسید کربن باشد که باعث افزایش میانگین دمای جهانی حدود 1.9 درجه سانتی‌گراد و افزایش میانگین سطح دریا به میزان 3.8 می‌شود. مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی.

نسبت گازهای گلخانه ای از زمان انقلاب صنعتی (حدود 1750) به طور قابل توجهی افزایش یافته است و غلظت دی اکسید کربن جهانی (CO2) تا 37 درصد افزایش یافته است. مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی.

در حال حاضر پذیرفته شده است که افزایش غلظت GHG در جو به فعالیت های انسانی نسبت داده می شود. انتشار گازهای گلخانه ای به عنوان محصولات جانبی فعالیت های صنعتی مختلف غیر مرتبط با انرژی تولید می شود. فرآیندهای صنعتی می توانند مواد خام را از نظر شیمیایی تبدیل کنند که اغلب گازهای زائد مانند CO2 را آزاد می کنند.

این فرآیندها شامل تولید آهن، فولاد، کک متالورژیکی، سیمان، آهک، فرآیندهای مصرف کربنات (مانند سنگ فلاکس، گوگرد زدایی از گاز دودکش و تولید شیشه)، آمونیاک و اوره، پتروشیمی، آلومینیوم، خاکستر سودا، دی اکسید تیتانیوم، فروآلیاژ و شیشه. تولید برخی از مواد پتروشیمی منجر به انتشار مقادیر کمی CO2 می شود. مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی.

پتروشیمی ها مواد شیمیایی ایزوله شده یا مشتق شده از نفت یا گاز طبیعی هستند. صنایع شیمیایی و پتروشیمی 30 درصد مصرف انرژی صنعتی جهان و 16 درصد از انتشار مستقیم CO2 را به خود اختصاص می دهند. بیش از نیمی از تقاضای انرژی برای استفاده از مواد اولیه است که نمی توان از طریق اقدامات بهره وری انرژی کاهش داد. مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی.

نگرانی عمومی در مورد تغییرات اقلیمی ناشی از انتشار گازهای گلخانه ای به جو منجر به تصویب کنوانسیون چارچوب سازمان ملل متحد در مورد تغییرات آب و هوا (UNFCCC) در سال 1992 شد. هدف اصلی این جلسه بحث در مورد روش های تثبیت غلظت گازهای گلخانه ای در جو بود. سطحی که انتشارات انسانی نمی تواند با سیستم آب و هوایی تداخل داشته باشد.

تثبیت غلظت GHG در اتمسفر را می توان با سه روش به دست آورد:

  • کاهش شدت انرژی
  • کاهش شدت کربن (با استفاده از سوخت های بدون کربن)
  • افزایش جذب CO2

جذب و جداسازی دی اکسید کربن (CCS) می تواند به طور قابل توجهی انتشار گازهای گلخانه ای از منابع CO2 و همچنین انواع خاصی از صنایع مانند کارخانه های فرآوری اتانول و گاز طبیعی را کاهش دهد. روش‌های CCS برای منابع صنعتی و مرتبط با انرژی شامل سه مرحله است: جذب CO2، انتقال CO2 و استفاده از CO2. مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی.

واحدهای پتروشیمی مختلفی وجود دارند که دی اکسید کربن را با خلوص بالا به عنوان یک محصول جانبی تولید می کنند مانند فرآیندهای اکسید اتیلن و آمونیاک. فلرینگ یکی دیگر از منابع اصلی انتشار این گازهای گلخانه ای در صنعت پتروشیمی است. در صنعت پتروشیمی، پسماندهای هیدروکربنی را می توان به عنوان سوخت استفاده کرد و بازیافت کرد.

بنابراین، مواد زائد اصلی آب و CO2 هستند. دی‌اکسید کربن در جریان‌های فرآیند پتروشیمی عمدتاً از طریق واکنش با اکسیژن‌ها (عمدتاً اکسیژن مانند اکسیداسیون اتیلن و آب در واکنش جابجایی آب-گاز) تولید می‌شود. در واقع فرآیندهای اکسید اتیلن و آمونیاک دی اکسید کربن را با خلوص بالا به عنوان محصول جانبی تولید می کنند. با این حال، بیشتر دی اکسید کربن در صنعت پتروشیمی در گازهای دودکش در نتیجه سوزاندن نفت کوره و گازهای سوختی منتشر می شود.

در ادبیات، برخی از بررسی های ارزشمند در جنبه های مختلف CCS منتشر شده است. به عنوان مثال، در زمینه جذب CO2 گرانیت و O`Brien ; استوارت آن

با توجه به عدم وجود یک بررسی سیستماتیک و دقیق در مورد جداسازی و تثبیت CO2 در صنعت پتروشیمی، پژوهش حاضر بر این هدف متمرکز شده است. مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی.

تکنیک های جداسازی CO2

جذب و جداسازی CO2 از جریان گاز پتروشیمی پارامترهای ضروری برای مدیریت کربن برای جداسازی CO2 از محیط است.

به طور کلی، جداسازی CO2 به 70-80٪ از هزینه کلی CCS کمک می کند. از این رو، کاهش هزینه جداسازی مهمترین مسئله برای فرآیند CCS است. در این بخش، فناوری های رایج جداسازی CO2 از گاز دودکش متمرکز شده است.

طیف وسیعی از فناوری‌های مبتنی بر فرآیندهای فیزیکی و شیمیایی در حال حاضر برای جداسازی CO2 از جریان گاز که به عنوان جذب، جذب، جداسازی غشایی و برودت طبقه‌بندی می‌شوند، وجود دارد. انتخاب یک تکنولوژی مناسب به ویژگی های جریان گاز بستگی دارد. مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی.

 قیمت – فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی

شرکت دانش پژوهان شیمی یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی و آزمایشگاهی بخصوص محصولات (مرک آلمان)  در زمینه مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی می باشد.که در زمینه واردات این محصولات از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت تهیه این محصولات (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان  این شرکت در ارتباط باشید. و یا از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول به همراه میزان نیاز خود را ارسال تا در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری نمائیم.

جهت محصولات بیشتر واستعلام سریع قیمت در زمینه مواد شیمیایی مرک در پتروشیمی میتوانید از طریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.

راههای ارتباطی
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220  (ساعات تماس:8.30 الی 19)
واتساپ:09129618292  (24ساعت)

مواد شیمیایی مرک آلمان در پتروشیمی

حلال های شیمیایی مرک آلمان