دانش پژوهان شیمی

راه های ارتباطی :

آدرس: تهران، پایین تر از میدان جمهوری، برج اداری سهیل

راههای ارتباطی
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220  (ساعات تماس:8.30 الی 19)
واتساپ:09129618292  (24ساعت)

نیترات نقره

0
(0)

نیترات نقره (Silver nitrate) یک ترکیب شیمیایی است که از نقره، نیتروژن و اکسیژن تشکیل شده است. این ترکیب به عنوان یک ماده شیمیایی با نماد “AgNO3” شناخته می‌شود. نیترات نقره به صورت جامد کریستالی زردی به تازگی تا آبی رنگ دارد و به خاطر خصوصیات شیمیایی و آنتی‌باکتریالی خود در انواع مختلفی از برنامه‌های بالینی و آزمایشگاهی استفاده می‌شود.

شرکت دانش پژوهان شیمی واردکننده اصلی مواد شیمیایی آزمایشگاهی بخصوص برند مرک آلمان و سیگماآلدریچ در ایران می باشد. نیترات نقره یکی از محصولات تولیدی شرکت مرک آلمان می باشد. این شرکت یکی از بزرگترین کمپانی های تولیدی مواد شیمیایی آزمایشگاهی در جهان می باشد که در بین محققین و دانشمندان و… از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

نیترات نقره

نیترات نقره (Silver nitrate) یک ترکیب شیمیایی با فرمول شیمیایی AgNO3 است. این ترکیب بی‌رنگ و به شکل کریستال‌های جامد در دمای اتاق است. نیترات نقره یکی از ترکیبات مهم نقره است که در علوم شیمیایی، پزشکی، صنعت عکاسی، و دیگر زمینه‌ها کاربردهای مختلفی دارد. در این مقاله، به معرفی نیترات نقره، خصوصیات آن، کاربردهای مختلف، و اثرات جانبی احتمالی آن می‌پردازیم.

نیترات نقره یکی از ترکیبات مهم نقره (Silver) است که به عنوان یک ترکیب شیمیایی استفاده می‌شود. نقره یک فلز انتقالی است و دارای ویژگی‌های شیمیایی منحصر به فردی است. این ترکیب به عنوان یک ماده شیمیایی با نماد “AgNO3” شناخته می‌شود. Silver nitrate به صورت جامد و بی‌رنگ در دمای اتاق و در شرایط معمولی یک ترکیب است.

نیترات نقره: کاربردها، مزایا و مخاطرات

نیترات نقره یکی از ترکیبات شیمیایی پرکاربرد است که در زمینه‌های مختلف علمی، پزشکی و صنعتی استفاده می‌شود. در این مقاله، به بررسی کامل نیترات نقره، ویژگی‌ها، کاربردها، مزایا و مخاطرات آن خواهیم پرداخت.

تعریف و ساختار نیترات نقره

Silver nitrate با فرمول شیمیایی AgNO3، یک نمک سفید رنگ و محلول در آب است که از واکنش نقره و نیتریک اسید به دست می‌آید. این ماده در حالت جامد به صورت کریستال‌های بی‌رنگ و شفاف دیده می‌شود و در دمای اتاق پایدار است.

خواص فیزیکی و شیمیایی نیترات نقره

  • فرمول مولکولی: AgNO3
  • جرم مولی: 169.87 گرم بر مول
  • نقطه ذوب: 212 درجه سانتی‌گراد
  • نقطه جوش: 440 درجه سانتی‌گراد
  • حلالیت: بسیار محلول در آب و الکل

کاربردهای نیترات نقره

کاربردهای پزشکی

نیترات نقره به دلیل خواص ضدعفونی‌کننده و ضدباکتریایی خود در پزشکی استفاده گسترده‌ای دارد. از جمله کاربردهای پزشکی آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • درمان زخم‌ها: نیترات نقره به عنوان یک عامل ضدعفونی‌کننده در درمان زخم‌ها و سوختگی‌ها استفاده می‌شود.
  • درمان زگیل: این ماده برای حذف زگیل‌های پوستی نیز به کار می‌رود.
  • کنترل خونریزی: Silver nitrate به عنوان یک ماده قابض در کنترل خونریزی‌های سطحی استفاده می‌شود.

کاربردهای صنعتی

در صنعت، نیترات نقره نقش مهمی ایفا می‌کند. برخی از کاربردهای صنعتی آن عبارتند از:

  • عکاسی: یکی از مهم‌ترین کاربردهای نیترات نقره در تهیه فیلم‌ها و کاغذهای عکاسی است.
  • آبکاری نقره: این ماده در فرآیند آبکاری نقره بر روی سطوح مختلف فلزی استفاده می‌شود.
  • ساخت آینه: نیترات نقره برای ساخت آینه‌های نقره‌ای استفاده می‌شود.

کاربردهای آزمایشگاهی

نیترات نقره در آزمایشگاه‌های شیمی و بیوشیمی به عنوان یک معرف شیمیایی به کار می‌رود. از جمله موارد استفاده آن می‌توان به تعیین یون‌های کلرید در محلول‌ها اشاره کرد.

مزایای استفاده از نیترات نقره

استفاده از نیترات نقره دارای مزایای متعددی است که برخی از آن‌ها شامل موارد زیر می‌شود:

  • خواص ضدباکتریایی قوی: نیترات نقره قادر به از بین بردن باکتری‌ها و میکروب‌ها با کارایی بالاست.
  • پایداری شیمیایی: این ماده در برابر نور و حرارت مقاوم بوده و خواص خود را از دست نمی‌دهد.
  • کاربردهای متعدد: Silver nitrate به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود در زمینه‌های مختلفی کاربرد دارد.

مخاطرات و مضرات نیترات نقره

خطرات برای سلامتی

نیترات نقره به دلیل خاصیت خورندگی و سمی بودن، می‌تواند برای سلامتی انسان خطرناک باشد. برخی از مخاطرات سلامتی آن عبارتند از:

  • التهاب پوست: تماس مستقیم با نیترات نقره می‌تواند باعث التهاب و تحریک پوست شود.
  • مشکلات تنفسی: استنشاق بخارات نیترات نقره ممکن است باعث مشکلات تنفسی شود.
  • آسیب به چشم: تماس این ماده با چشم می‌تواند باعث آسیب جدی به قرنیه شود.

مخاطرات زیست محیطی

Silver nitrate به دلیل خاصیت سمی خود می‌تواند برای محیط زیست مضر باشد. آزادسازی این ماده در آب‌های طبیعی می‌تواند باعث آسیب به موجودات آبی و تخریب اکوسیستم‌های آبی شود.

روش‌های ایمنی در کار با نیترات نقره

اقدامات حفاظتی فردی

در هنگام کار با Silver nitrate، رعایت اقدامات ایمنی فردی ضروری است. از جمله این اقدامات می‌توان به استفاده از دستکش، عینک حفاظتی و ماسک اشاره کرد.

نگهداری و انبارداری

نیترات نقره باید در ظروف کاملاً بسته و در محیطی خشک و خنک نگهداری شود. همچنین، این ماده باید دور از مواد قابل اشتعال و ترکیبات احیاکننده نگهداری شود.

مدیریت پسماند

پسماندهای حاوی Silver nitrate باید به صورت صحیح و مطابق با مقررات زیست محیطی دفع شوند. از رهاسازی این مواد در محیط زیست باید اجتناب شود.

از دیگر کاربردهای  نیترات نقره

  1. کاربرد آزمایشگاهی: نیترات نقره به عنوان یک ترکیب شیمیایی مورد استفاده در آزمایشگاه‌ها برای انجام آزمایش‌های شیمیایی و تشخیصی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ترکیب در آزمایشات تشخیص مواد شیمیایی و تشخیص میکروب‌ها و باکتری‌ها به کار می‌رود.
  2. کاربرد طبی: یکی از کاربردهای مهم Silver nitrate در زمینه پزشکی، به عنوان محلول نیترات نقره (Silver nitrate solution) می‌باشد. این محلول به عنوان یک محلول آنتی‌باکتریال و ضد عفونی‌کننده به منظور پیشگیری از عفونت‌ها در برش‌ها و جراحی‌ها استفاده می‌شود. همچنین، ممکن است در درمان بعضی اختلالات پوستی مانند زگیل و مولوسکوم کنتاژیوزوم (یک نوع عفونت پوستی) مورد استفاده قرار گیرد.
  3. کاربرد در اوقات خونریزی: Silver nitrate به عنوان یک ماده ضد خونریزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ترکیب می‌تواند خونریزی از برش‌ها و زخم‌ها را کنترل کند. آن را می‌توان به صورت قلمی (نیترات نقره در قلم نقره‌ای) برای ایجاد نقاط خون‌کننده بر روی پوست استفاده کرد.
  4. کاربرد در تصویربرداری پزشکی: Silver nitrate به عنوان یک ماده مهارکننده تشکیل تصاویر مورد استفاده در فرآیند تصویربرداری پزشکی مانند آنژیوگرافی (برای تصویربرداری رگ‌ها و عروق) استفاده می‌شود.

Silver nitrate ارزان ترین نمک نقره است. این ماده رطوبت گیر نیست، نسبتأ پایدار به نوراست، درحلال های متعدد ازجمله آب حل می شود. درساخت فیلم عکاسی، Silver nitrate با نمک های سدیم هالیدی یا پتاسیم واکنش نشان می دهد. نیترات نقره برای تهیه برخی مواد منفجره برپایه نقره، مانند فلامینیت، آزید یااستیلید استفاده می شود.

در واکنش با باز، اکسید نقره خاکستری تیره تولید می شود. ازاین ماده نیز برای سوزاندن رگ های  خونی سطحی در بینی برای جلوگیری از خونریزی بینی و حتی برخی از پرستاران برای از بین بردن سلول های سطحی ناخن استفاده می کنند.

نیترات نقره

دیگر موارد مصرف این ماده عبارتند از:

  • ترکیبات آلی (مثلا جداسازی ترکیبات آلکن بااستفاده ازروش جذب انتخابی)
  • کشتی های بخاربرای تعیین درجه خلوص آب آشامیدنی
  • زیست شناسی(بافت شناسی)
  • دندان پزشکی(بهبودزخم دهان)
  • ماده اولیه دیگرترکیبات نقره
  • ازبین بردن زگیل های پوستی
  • ضدعفونی کننده
  • پزشکی

مشخصات نیترات نقره

  • کد: 101512
  • CAS Number: 7761-88-8
  • جرم مولی: 169.88
  • دمای جوش: 444درجه سانتی گراد
  • چگالی: 4350 گرم برسانتی مترمکعب
  • انحلال پذیری: 2160 گرم در لیتر

بسته بندی

  • 25g
  • 100g
  • 250g
  • 1kg

نیترات نقره

این ماده غیرآلی وترکیب اصلی دربسیاری از دیگر ترکیبات نقره مانند مواد مورد استفاده در عکاسی است. این ماده در مقایسه با هالیدها به مراتب کمتر به نور حساس است. به دلیل ویژگی خورندگی بسیار بالا، این ماده را سنگ جهنم نیز می نامند. درگذشته از اسیدنیترات برای جداکردن طلا و نقره با حل کردن نقره استفاده می کردند. Silver nitrate دارای انحلال پذیری بالایی در آب است، اما میزان حلالیت ان دراکثرحلال های آلی، به جز استونیتریل بسیارکم است.

این ماده را میتوان با واکنش نقره با اسیدنیتریک تهیه کرد که حاصل آن آب و اکسیدنیتروژن است. محصولات جانبی این واکنش به غلظت اسیدنیتریک مورد استفاده بستگی دارد؛ البته باید از ماسک استفاده کرد زیرا در طی فرایند، اکسیدنیتروژن سمس ساطع می شود. نیترات نقره در دمای 440 درجه سانتی گراد کاملا تجزیه می شود. اکسید نقره دردمایی پایین تراز نیترات نقره تجزیه می شود و حاصل تجزیه نیترات نقره، نقره خالص است

اقدامات بیوشیمی نیترات نقره

اقدامات بیوشیمی نیترات نقره (Silver nitrate) به دستورالعمل‌ها و فرآیندهایی اشاره دارد که در زمینه بیوشیمی و آزمایشات آزمایشگاهی برای تشخیص و مدیریت مواردی که نیترات نقره به کار می‌رود، انجام می‌شوند. Silver nitrate به عنوان یک ماده آنتی‌باکتریال و ضد عفونی‌کننده شناخته می‌شود و در پزشکی و آزمایشات آزمایشگاهی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در زیر، به برخی از اقدامات بیوشیمیایی مرتبط با نیترات نقره اشاره می‌شود:

تهیه محلول Silver nitrate: در ابتدا، محلول نیترات نقره با ترکیب نیترات نقره در آب تهیه می‌شود. این محلول می‌تواند با غلظت‌های مختلف تهیه شود، و غالباً در آزمایشات آزمایشگاهی و پزشکی با غلظت مشخصی استفاده می‌شود.

  • آزمایشات تشخیصی: Silver nitrate در آزمایشات تشخیصی برای تشخیص مواد شیمیایی و آنتی‌باکتریالی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ترکیب به عنوان یک ماده تشخیصی و تست‌گیرنده در مواردی مانند تشخیص آلبومین در ادرار، تشخیص یوتی‌آری عفونی، و تعیین نیتریت‌ها در آب و فراورده‌های غذایی به کار می‌رود.
  • آزمایش‌های آنتی‌باکتریال: Silver nitrate به عنوان یک آنتی‌باکتریال قوی شناخته می‌شود. در آزمایشات آزمایشگاهی، این ترکیب برای تعیین حساسیت باکتری‌ها نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها و ضدعفونی‌کننده‌ها به کار می‌رود.
  • ضد عفونی‌کننده پوست: در پزشکی، Silver nitrate به عنوان یک ضد عفونی‌کننده برای پوست استفاده می‌شود. این ترکیب معمولاً به صورت محلول یا قلمی روی پوست اعمال می‌شود تا عفونت‌ها در برش‌ها و زخم‌ها جلوگیری شود.
  • تست‌های شیمیایی مختلف: Silver nitrate در تست‌های شیمیایی مختلف به عنوان یک ماده تست‌گیرنده برای شناسایی مواد شیمیایی خاص به کار می‌رود. این ترکیب معمولاً با دیگر ترکیبات شیمیایی تعامل می‌کند و واکنش‌های شیمیایی مشخصی را ایجاد می‌کند.

توجه داشته باشید که استفاده از (Silver nitrate) باید تحت نظر متخصصین پزشکی و شیمیایی انجام شود. همچنین، احتمال تعامل این ترکیب با دیگر مواد شیمیایی و تأثیرات جانبی ممکن است در نظر گرفته شود.

نیترات نقره

خرید نیترات نقره

شرکت دانش پژوهان شیمی نمایندگی مرک و  نمایندگی سیگماآلدریچ در ایران، با همکاری کارشناسان مجرب خود در بخش فنی و فروش، جهت تامین مواد اولیه پژوهش های تحقیقاتی ماده نیترات نقره با کیفیت بالا و قیمت مناسب را فراهم نموده است. شما می توانید جهت خرید این ماده با بخش فروش شرکت دانش پژوهان شیمی تماس حاصل بفرمایید و پس از دریافت پیش فاکتور و اطمینان حاصل نمودن از صحت نام محصول، کد، شماره CAS نامبر مواد شیمیایی درخواستی اقدام به ثبت سفارش نمایید تحویل کالاهای خریداری شده و زمان تحویل آنها به صورت زیر می باشد.

                                   زمان ارسال سفارشات از انبار: ۲۴ تا ۴۸ ساعت کاری می باشد

                                               نحوه ارسال کالای مشتریان: تهران توسط پیک

                        ارسال شهرستان: توسط شرکت های حمل و نقل ( ترمینال، پست، تیپاکس)

ساختار نیترات نقره

نیترات نقره (Silver nitrate) یک ترکیب شیمیایی است که از سه عنصر شیمیایی تشکیل شده است: نقره (Ag)، نیتروژن (N)، و اکسیژن (O). فرمول شیمیایی آن به صورت “AgNO3” نمایش داده می‌شود. ساختار مولکولی Silver nitrate به شکل زیر است:

O
|
Ag–N–O
|
O
در این ساختار، اتم نقره (Ag) در وسط قرار گرفته و به سه اتم اکسیژن (O) متصل است. اتم نیتروژن (N) نیز به اتم نقره متصل شده و سه اتم اکسیژن به اطراف آن وصل هستند. این ترکیب به صورت مولکولی در حالت جامد و محلول در آب وجود دارد و دارای ویژگی‌های شیمیایی و آنتی‌باکتریالی منحصر به فردی است که در برخی از کاربردهای پزشکی و آزمایشگاهی به کار می‌رود.

راهنمای ایمنی کاربانیترات نقره

راهنمای حفاظت چشم:

بدلیل قابلیت جذب سطحی بالای چشم، گرد و غبار، موادمذاب، اسیدها، بازها و مواد شیمیایی براحتی جذب چشم می شود. لذا درصورت کار با مواد شیمیایی استفاده از عینک ایمنی مخصوص کار با مواد شیمیایی و ماسک پوشاننده صورت الزامی است. درصورت سوختگی چشم با مواد شیمیایی خورنده، آن را NaCl با مقدار فراوان آب بشویید یا با حداقل یک لیتر محلول با غلظت 9% به مدت 15 دقیقه بشویید. دقت کنید چشم ها کاملا باز باشد و فشار آب زیاد نباشد. ازکمپرس آب سرداستفاده کنیدو سریعاٌ به پزشک مراجعه کنید.

خطرات

استنشاق Silver nitrate موجب تنگی نفس، گلو درد، صرفه، سردرد، حالت تهوع و گیجی میگردد. از طرفی تماس آن باپوست موجب سرخی، درد و سوزش پوست می شود. تماس این ماده باچشم می تواند آسیب بسیار شدیدی به چشم وارد کرده و حتی موجب از دست دادن بینایی شود. درد شکمی و سوزش در اثر بلعیدن این ماده حادث می شود.

ویژگی های نیترات نقره

ویژگی‌های نیترات نقره عبارتند از:

  1. ضدعفونی کننده: نیترات نقره دارای خصوصیت ضدعفونی کننده است که در محصولات ضدعفونی و ضدعفونی‌کننده‌های پوستی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  2. قابلیت ضدباکتریایی: این ترکیب شیمیایی می‌تواند علیه برخی از باکتری‌ها و میکروب‌ها اثربخش باشد و در تهیه محصولات دارویی و ضدعفونی کننده مورد استفاده قرار گیرد.
  3. استفاده در عکاسی: نیترات نقره در فرایند عکاسی، به عنوان یکی از مواد حساس کننده در تولید عکس‌های رنگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  4. تولید ترکیبات شیمیایی: این ترکیب شیمیایی به عنوان یک منبع نیتروژن در تولید برخی از ترکیبات شیمیایی و داروها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  5. خصوصیات آنتی‌میکروبیال: نیترات نقره به عنوان یک ماده با خصوصیات آنتی‌میکروبیال در محصولات ضدعفونی و ضدعفونی‌کننده‌های پوستی استفاده می‌شود.

به طور کلی، Silver nitrate به دلیل ویژگی‌های ضدعفونی کننده و آنتی‌میکروبیال خود، در صنایع مختلف از جمله صنایع طبی، داروسازی، عکاسی و صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جمع‌بندی

نیترات نقره به عنوان یک ماده شیمیایی مهم، دارای کاربردهای گسترده‌ای در زمینه‌های مختلف است. با این حال، استفاده از این ماده نیازمند رعایت نکات ایمنی و مدیریت صحیح مخاطرات آن است. امید است با آگاهی کامل از ویژگی‌ها و کاربردهای نیترات نقره، بتوان از این ماده به بهترین نحو ممکن بهره برد.

فروش نیترات نقره

شرکت دانش پژوهان شیمی یکی از وارد کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی می باشد. شما می توانید برای سفارش محصول ابتدا با شماره های مستقیم بخش فروش تماس گرفته و با کارشناسان ما در ارتباط باشید و یا ازطریق کانال واتساپ شرکت نام محصول به همراه مقدار نیاز خود را ارسال تا در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.

جهت محصولات بیشتر واستعلام سریع قیمت خرید نیترات نقره  میتوانید از طریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.

راههای ارتباطی
شماره های تماس:
021-66859216
021-66859220  (ساعات تماس:8.30 الی 19)
واتساپ:09129618292  (24ساعت)

  1. محیط کشت آبگوشت ماسل
  2. کانامایسین دی سولفات
  3. 5،5-دی متیل-1،3-سیکلوهگزان دیون
  4. 3،4-دی هیدروکسی بنزآلدهید
  5. 3- تری متوکسی سیلیل 1-پروپاندیول
  6. 5-دی متیل آمینوفتالین1- سولفونیل کلراید
  7. آمونیوم هیدروژن دی فلوراید
  8. خرید آمینو پروپانول
  9. DL-مالیک اسید
  10. 4-برومو بنزالدهید
  11. محیط کشت تیو گلیکولات
  12. 2و2-بی پیریدین
  13. 2،4-دی کلروآنیلین
  14. 1-اتینیل 4-فلورو بنزن
  15. ایزو آمیل پروپیونات
  16. 3-کلروپروپیل تری متوکسی سیلان
  17. جنتامایسین سولفات
  18. کاربرد 2-هیدروکسی اتیل دی سولفید
  19. 2-بروموبنزلدهید
  20. 2-هیدروکسی اتیل دی سولفید
  21. خرید محیط کشت دکستروز آگار
  22. تویین20 کد مرک 817027
  23. 4-آمینوپیریدین
  24. خرید متیل ۲-کلروپروپیونات
  25. کاربرد محیط کشت ایکس ال دی آگار
  26. 4-هیدروکسی3-متوکسی سینامیک اسید
  27. ویژگی ها و کاربرد محیط کشت تی اس آی
  28. 1-وینیل-2-پیرولیدون
  29. کاربرد 1-وینیل-2-پیرولیدون
  30. 2-فنیل اتانول
  31. ویژگی ها و کاربرد 2-فنیل اتانول
  32. کاربرد محیط کشت XLD Agar
  33. ویژگی ها و کاربرد اسید آنترانیلیک
  34. 3-هیدروکسی تیرامینیوم کلراید
  35. 1-پیپرازینیل اتان سولفونیک اسید
  36. کاربرد 4-وینیل بنزیل کلرید
  37. 2-آمینو-2-متیل1-پروپانول
  38. خرید2،4-دی کلروفنوکسی استیک اسید
  39. خرید محیط کشت ال بی
  40. خرید1,4-Dithiothreitol
  41. خرید محیط کشت Blood Agar
  42. خرید1،5-دی فنیل کاربازید
  43. دی مدیوم بروماید
  44. 1،4-دیازابیسیکلو اکتان
  45. کادمیوم کلرید مونو هیدرات
  46. 1،2،3،4-بوتان تترا کربوکسیلیک اسید
  47. پتاسیم پریودات
  48. عوارض جانبی نیکوتین مایع و راه‌های پیشگیری
  49. خرید 1,1,1,تری کلرواتیلن
  50. محیط کشت Oxford Listeria
  51. محیط کشت آکسفورد آگار پایه
  52. خرید 4-وینیل بنزیل کلرید
  53. خرید محیط کشت TSA
  54. خرید محیط کشت LB
  55. خرید نیکوتین مایع خالص
  56. خرید متیل جاسمونات
  57. خرید تیمولفتالئین
  58. خرید (3-آمینوپروپیل)تری اتوکسی سیلان
  59. محیط کشت YGC Agar
  60. محیط کشت کینگ بی آگار
  61. خرید محیط کشت XLD Agar
  62. خرید کاداورین دی هیدروکلراید
  63. خرید محیط کشت VRBG Agar
  64. خرید محیط کشت تریپتون واتر
  65. خرید روغن سیلیکون سیگما
  66. خرید محیط کشت TSI
  67. نیکوتین مایع
  68. خرید بیس بنزیماید H 33258
  69. اسکوپولامین هیدروبرومید تری هیدرات
  70. خرید محیط کشت SCB
  71. خرید محیط کشت SIM Medium
  72. خرید 1،3-پروپاندیول
  73. خرید محیط کشت S.S Agar
  74. خرید محیط کشت S.F Broth
  75. خرید دی اتیل کربنات
  76. خرید لیتیوم هگزا فلوروفسفات
  77. خرید آنزیم پراکسیداز
  78. خرید دودسیل بنزن سولفونیک اسید
  79. کاربرد L-Α-فسفاتیدیل کولین
  80. خرید سوکسینیک اسید
  81. محیط کشت R2A Agar
  82. محیط کشت راپاپورت واسیلیادیس براث RVS مرک
  83. سدیم اسید هیالورونیک سیگما
  84. محیط کشت فنیل آلانین آگار
  85. پودر تانتالیوم
  86. آمونیوم آهن سیترات 3
  87. نیکوتین آمید سیگما
  88. محیط کشت پی پی ال اُ آگار
  89. فورسکولین Forskolin سیگما
  90. محیط کشت پی پی ال اُ براث
  91. متیل هپتا دکانوات
  92. کاربرد کانامایسین سولفات سیگما
  93. کاربرد کلروپلاتینیک اسید
  94. تاثیرات و کاربردها رزوراترول سیگما
  95. 3 کلروپروپیل تری اتوکسی سیلان
  96. کاربرد وینبلاستین نمک سولفات
  97. کاربرد ال سرین اسید آمینه
  98. کاربرد 1-هیدروکسی سیکلوهگزیل
  99. استفاده از پالمیتیک اسید در صنایع غذایی
  100. محیط کشت فنول رد براث
  101. کاربرد محیط کشت اورنج سرم آگار
  102. 6-هیدروکسی دوپامین هیدروکلراید
  103. محیط کشت Potato Dextrose Agar
  104. پالمیتیک اسید
  105. محیط کشت دی ناسه آگار
  106. محیط کشت مولر هینتون براث
  107. محیط کشت مالاشیت گرین براث
  108. محیط کشت نیترات براث
  109. محیط کشت نیترات آگار
  110. محیط کشت MRS آگار
  111. محیط کشت PA براث
  112. محیط کشت MRS براث
  113. محیط کشت کلیگر آیرون آگار
  114. محیط کشت مک کانکی براث
  115. محیط کشت هکتون انتریک آگار
  116. محیط کشت DG18 آگار
  117. ارزیابی محیط کشت هکتون انتریک آگار
  118. ویژگی ها و کاربرد تریتون ایکس 100
  119. محیط کشت مانیتول سالت آگار
  120. کاربرد اسیدفلوریدریک
  121. ویژگی ها و کاربرد اتیل استات
  122. ویژگی ها و کاربرد دی کلرومتان
  123. ویژگی و کاربرد ارتو فسفریک اسید
  124. محیط کشت E E براث
  125. بررسی محیط کشت LB براث
  126. ویژگی و کاربرد اسیدسولفوریک
  127. محیط کشت آب پپتون قلیایی
  128. محیط کشت کلمبیا بلاد آگار
  129. محیط کشت کورن میل آگار
  130. محیط کشت برلیانت گرین آگار
  131. 1،3-اینداندیون
  132. ویژگی ها و کاربرد لیتیوم کلراید
  133. ویژگی ها و کاربرد گلوکونات سدیم
  134. ویژگی ها و کاربرد کلرید آهن 4 آبه
  135. تری کربوکسیلیک اورین
  136. 1-(2-پیریدیل آزو)-2-نفتول (PAN)۵
  137. 1و1و1و3و3و3-هگزا متیل دی سیلازان
  138. 1،3،5- بنزن تری کربونیل کلرید
  139. 1،2-فنیلن دی آمین
  140. زایلن مرک کد 822337
  141. استریل متاکریلات سیگما
  142. 1-هیدروکسی سیکلوهگزیل فنیل کتون
  143. محلول هیدروکسید بیس اتیلن دی آمین مس
  144. ال سرین اسید آمینه سیگما
  145. محصولات سیگماآلدریچ
  146. آرسنیک اکساید(III)
  147. آجمالیسین سیگما
  148. 2- (دی اتیل آمینو) اتیل متاکریلات
  149. مالتوتریوز سیگما
  150. وینبلاستین نمک سولفات
  151. کلسیم دی گلوکونات مونوهیدرات
  152. 2-دئوکسی-دی-گلوکز
  153. نیترات روبیدیم سیگما
  154. گالیم (III) نیترات هیدرات
  155. ماده شیمیایی دیاستاز در تولید عسل
  156. بتا-سیتوسترول
  157. اسید آراکیدونیک
  158. اسید استئاریک سیگما
  159. محلول نمک دی سولفات G 418
  160. آمفوتریسین بی سیگما
  161. سولفات کولیستین سیگما
  162. سیکلوهگزامید سیگما
  163. کانامایسین سولفات سیگما
  164. تتراسایکلین سیگما
  165. اکتینومایسین دی سیگما
  166. سیتوکالاسین B سیگما
  167. الیگومایسین A
  168. متیل لینولنات
  169. کلسترول اولئات سیگما
  170. نمک تری لیتیوم کوآنزیم A
  171. متیل بهنات سیگما
  172. متیل نونادکانوات
  173. کولین کلرید
  174. اتانول آزمایشگاهی
  175. گلیسریل تریولات
  176. L-Α-فسفاتیدیل کولین
  177. متیل استئارات
  178. آلانیل-گلوتامین-S
  179. L- تیروزین سدیم سالت دی هیدرات
  180. ال-فنیل آلانین
  181. پلی ال لیزین هیدروبرومید
  182. محلول گلوتارآلدئید
  183. D فروکتوز
  184. تونیکامایسین
  185. وانکومایسین هیدروکلراید
  186. اسپکتینومایسین دی هیدروکلراید
  187. آنتی بیوتیک G 418
  188. محلول نئومایسین
  189. پورومایسین دی هیدروکلراید
  190. بافیلومایسین A1
  191. نمک سولفات استرپتومایسین
  192. پنی سیلین-استرپتومایسین
  193. داکسی سایکلین هیکلات
  194. محلول جنتامایسین
  195. نمک سدیم آمپی سیلین
  196. ال-اسپارتیک اسید
  197. ال-تیروزین
  198. فنوکسازین
  199. 4-آمینوبنزوئیک اسید
  200. ال-لیزین
  201. ال-آرژنین
  202. ال-متیونین
  203. ال-هیستیدین
  204. پلی ال-اورنیتین هیدروبرومید
  205. L-تریپتوفان
  206. محلول ال-گلوتامین
  207. 2-تری فلورومتیل پیپریدین
  208. N-پیپریدین-2-کربوکسیلیک اسید
  209. N-N-دی ایزوبوتیل-ترفتالامید
  210. 5-برومو-2-متوکسی بنزآلدئید
  211. تری پلی فسفات سدیم
  212. سولفات آلومینیوم آمونیوم دودکاهیدرات
  213. دیبوران
  214. دی اتیلن گلیکول
  215. اتیلن گلیکول
  216. گادولینیم اکسید
  217. 1-استیل پیپرازین
  218. آلومینیوم سولفات اکتادکا هیدرات
  219. اکسیدلانتانیم (III)
  220. ال-گلوتامیک اسید
  221. سدیم فسفات مونوبازیک مونوهیدرات
  222. اتوکسیدآلومینیوم
  223. دیسپروزیم اکسید(III)
  224. ساماریوم اکسید(III)
  225. ایزوپروپاکسید آلومینیوم
  226. 2-متیل-1،3-دیوکسولان
  227. دی متیل دیوکسولان
  228. کلرید کلسیم سیگما
  229. محلول هیدروکسید آمونیوم سیگما
  230. N و N دی متیل فرمامید
  231. پروپنیل کواترنر سیگما
  232. آزوبیس (2-متیل پروپیونیتریل)
  233. 5-آمینو-2-کلروبنزیل الکل
  234. 6-متیل-5-هپتن-2-ون
  235. متیل پروپیل دی سولفید سیگما
  236. پروپیل گالات
  237. 2،4-دی متیل فنیل-N’-متیل فرممیدین
  238. 3-متیل-2-بوتنال
  239. ویتامین K1 سیگما
  240. هگزامتیلن دی آمین
  241. تری هیدروکسی ایزوفلاوون سیگما
  242. نئومایسین تری سولفات سالت هیدرات
  243. فنل سیگماآلدریچ
  244. اسید آنترانیلیک سیگما
  245. کرومومایسین
  246. (II) تین اتیل هگزانوات سیگما
  247. دیوینیل بنزن سیگما
  248. کلسترول سیگما
  249. ترت بوتیل کلرو استات
  250. پلی وینیلیدین فلوراید
  251. اسید سیتریک سیگما
  252. گلیسیدول سیگماآلدریچ
  253. ال- آرابینوز
  254. 4 هیدروکسی TEMPO سیگما
  255. سلنیوم سیگماآلدریچ
  256. آمینو دی فلوروپیریدین سیگماآلدریچ
  257. 3 تری اتوکسی سیلیل پروپیل ایزوسیانات
  258. 5-متوکسی-N,N-دی متیل تریپتامین
  259. آمینو دئوکسی گالاکتوز سیگما
  260. بنزوئیل-ال-آرژنین اتیل استر هیدروکلراید
  261. ان نیتروزودی اتیلامین
  262. خرید متیل استر
  263. 1-برومونفتالین
  264. 2-اتیل هگزیل 4-(دی متیل آمینو)بنزوات
  265. ال سیستئین هیدروکلراید
  266. ال سیستئین هیدروکلراید مونوهیدرات سیگماآلدریچ
  267. دی هیدروکسی ترفتالیک اسید
  268. 4،6-دی آمینورزورسینول دی هیدروکلراید
  269. N-استیل-ال-سیستئین
  270. پلی وینیلیدین فلوراید
  271. رسوراترول سیگماآلدریچ
  272. سارکوزین
  273. محلول متیل گلیوکسال
  274. مفنامیک اسید
  275. اپی گالوکاتچین گالات سیگما
  276. راپامایسین سیگماآلدریچ
  277. بربرین کلراید سیگما
  278. پرفلورودسیل تری اتوکسی سیلان
  279. خرید رتینوئیک اسید R2625
  280. هگزامتیل دیسیلازان
  281. خرید فورمونونتین 94334
  282. خرید بروموپیروویک اسید 16490
  283. خرید نمک سدیم پیپراسیلین P8396
  284. تریزما هیدروکلراید کد93363
  285. دی اتیل آمینو اتیل سلولز
  286. سدیم پیروفسفات تترابازیک
  287. خرید فسفات سدیم دی بازیک
  288. تری هیدرات کلرید طلا(III)
  289. خرید لوتیراستام سیگماآلدریچ
  290. آلبومین سرم گاوی کدA7030
  291. سدیم کلراید کد S3014
  292. ترهالوز دی هیدرات
  293. نمک سدیم کازئین سیگما
  294. فسفاتیدیل اتانول امین
  295. لیزوفسفاتیدیل کولین
  296. سافرون کد 199613 سیگماآلدریچ
  297. نمک سدیم سولفادیازین
  298. لیکوپن
  299. قرمز نیل
  300. چلیدونین

ما را از میزان رضایت خود با خبر سازید:

ار یک تا پنج ستاره امتیاز دهید.

میانگین امتیاز کاربران 0 / 5. تعداد: 0

Spread the love